2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها ،😋

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 196 پست
😂😂😂  باوش،😍.

عافریناو/

#قااااه_قاااااه😂‍ 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عارع بزن تا گیساتو بکشم عررررر بزنی/ @ایسان234     ازین ب بعد این عشخمم تگ کن مر ...

اولین نفر تگ نشدم خدافیظ  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سرما خورده ام و امروز فهمیدم استادمون بچه داره 🤦‍♀️بعد من خوشم میمود ازش مورد داشتیم یکی از بچهای د ...

عای ننع/

دلممم/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اولین نفر تگ نشدم خدافیظ    

گمشو دیگ نکبت/

میزنم شتو پتت میکنما/

گمشو دیگ نکبت/ میزنم شتو پتت میکنما/

😏😏😏😏😏

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وای چ ضد حالی،🤣🤣🤣. 

کلا الان همه تو گروه دارن روانی میشن یبارم یه پسری بود صداش انصافا قشنگ بود ولی هیچ اطلاعاتی از خودش نزاشته بود ادمو کنجکاو میکرد وویس که میزاشت کیووو شو خیلی قشنگ میگفت بچهای دانشگاه شیرم کردن که برم امارشو دربیارم الکی گفتم ببخشید اقای اسماعیلی این سوالو مشکل دارم میشه کمکم کنید اونم خیلی قشنگ ...بهم گفت خوب هستید اقای اسماعیلی ببین اقای اسماعیلی اصلا به روی خودش نیورد که نه من فامیلم چیز دیگه اییس هی میکردش تو تخم چشمم تهشم نفهمیدیم کیه خواستیم به اون رکب بزنیم خودمون رکب خوردیم 🤦‍♀️

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
من می‌خوام برم زن جانی بشم باز ،😂😂

تو خلط خوردی.....مریم رو عصاب مصاب من را نرو....میزنم لهت میکنما/