2777
2789
عنوان

وحشتناکتر از حضوراقایون تاپیکای عجیب دخترمدرسه ایهاس

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 91 پست

استارتر منقلب که نمیشی احیانا؟😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعا عذر میخوام اگه خودت مادر باشی اجازه میدی دخترت توی این سایت رفت و امد کنه ؟ اینجا خانم ه ...

میدونم گلم.نه خودم اجازه نمیدادم درست نیست.خودمم مادرم نمیدونه.میخوام سعی کنم ازاین سایت فاصله بگیرم کم کم چون ازدرسم دورم کرده

راست میگه خیلی باحالی   حتما کوچولو موچولویی    

😁😁😁😁

میخوای تگت کنم یجا رخ بنمایانم😶🙄

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
میدونم گلم.نه خودم اجازه نمیدادم درست نیست.خودمم مادرم نمیدونه.میخوام سعی کنم ازاین سایت فاصله بگیرم ...

دقیقا عزیزم آسیب هایی که دختر خانم های گلی نثل شما از این فضا ها نیخورن خیلی زیاده تو زندگیتون دچار مشکل میشید ببین‌من نمیگم دعوا و اینجور چیزا نیستا چرا هست ولی اگه خانوم خونه درک داشته باشه و اختیارات زیادی داسته باشه حتما برای خودش احترام‌میخره و نمیذاره ذره ای بهش توهین بشه ولی اینجا همه نوع خانونی هست شما تو این سن شاید نتونی رفتار ها درست و تشخیص بدی و فکرتو از آینده روشن دور میکنخ

خدایی که به شدت کافی است 
عزیزم.اگر قرار به اون باشه شما بزرگام(🤭)دارین خلاف قانون سایت برخورد میکنین.میدونی چرا؟چون اینجا بر ...

اخ اخ گفتی یعنی من به شخصه هزار تا سوال دارم که بد نیستا ولی درست نیست نه آقایی بخونه نه دختری که هزدواج نکرده ولی از ترس این دو گروه نمیپرسم

خدایی که به شدت کافی است 

سایت که راضی هس

اونایی هم که راضی ان که خب مشکلی نیس

اونایی هم که ناراضی ان راه دراز جاده دراز میتونن از سایت برن

مگ فقط بالا ۲۰ سال آدم هستن؟

افراد با سن پایینتر مشکل ندارن؟

آقایون توی جامعه نیستن؟توی کوچه خیابون آقا نمیبینید؟یعنی اصلاً مرد ها هیچ کجای زندگی شما نیستن؟فقط نی نی سایت هست که وجود آقایون آزارتون میده؟

بابا تا کی تبعیض جنسیتی؟

تا کی میخوایین بگین چون تو دختری چون تو پسری؟

الان من که ۱۵ سالمه مگ سر در سایت زده+۱۸؟؟؟

چرا کسی که سنش پایینه یا آقاس باید انقدر مورد انتقاد قرار بگیره؟

من منظورم اون عده افرادی نیستند که ذهن مریض دارن

بلکه افرادی هستند که کاملاً بدون هیچ دیدگاه غیر مرتبطی توی نی نی سایت هستن

اندکی_تفکر#  

i con love four days❤spring🌼summer🌾autumn🍁wwinteror not maybe three days:)yesterday👈today👇tomarow👉 what aboyt tow days😞day and night🌌no!😐one day is enoygh👌ever day💕...💞i love you ever day💞 هر نسیمی كه نصیب از گل و باران ببرد🍃می تواند خبر از مصر به كنعان ببرد🔛آه از عشق كه یك مرتبه تصمیم گرفت:❤یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد🔗وای بر تلخی فرجام رعیت پسری😯كه بخواهد دلی از دختر یك خان ببرد👸ماهرویی دل من برده و ترسم این است🙊سرمه بر چشم كشد، زیره به كرمان ببرد👀دودلم اینكه بیاید من معمولی را🙋سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد💆مرد آنگاه كه از درد به خود میپیچد😪 ناگزیر است لبی تا لب قلیان ببرد🚭شعر كوتاه ولی حرف به اندازه ی كوه🗻باید این قائله را "آه" به پایان ببرد😔شب به شب قوچی ازین دهكده كم خواهد شد🐐ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!🐺
امضامو بخونید  اومدم

😅😅😅خدای من چه امضایی😁😁

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدانگهدار😅

یه دخترم پرانرژی،،،،،پرسپولیسی،،،،شیرازی،،،نام کاربری هرررچی میذاشتم تایید نمیکرد،،،،،،متولد ۲۵آذر ،،،،،،،بسیاااار هنرمند،،،، تیز هوشان قبول شدم اما به خاطر اینکه نمیخواستم از دوستام جداشم نرفتم😑،،،،،،،منو تو تاپیک جن دیدید گزارشم بزنید،،،،قبل از عضویت یه سال خواننده خاموش بودم،،،،،،،شیمی دان آینده،،،،،از خیلیاتون سوال درمورد نحوه گذاشتن امضا و پروف سوال کردم هیییچ کس بجز ژیناگلمن و خاله الی۱جوابمو نداد😣،،،،،بهم نگید بچه من تو تماااام تاپیک های بزرگونه میاااام و خیییلی منحرفم،،،،، راستی کل خاندانمون اشرافی و ثروتمند هستند،،،،، خب چون الان هی بابام میگه بیا شام بخور باید برم بعدا میام دامشو مینویسم،،،،رااااستی تپلو ام😑
سایت که راضی هس اونایی هم که راضی ان که خب مشکلی نیس اونایی هم که ناراضی ان راه دراز جاده دراز میت ...

شما اگه اندکی تفکر کنی متوجه میشی جای آقایون تو همون مکانهایی ک فرمودیم نه تو سایت بارداری زنان

چشمان تو آفریقاست.. 
شما که میگی اقایون فلانن میتونی اگه کسی بهت توهین کرد و... به نی نی یار بگی همین وحق نداری به همه تو ...

شما جات اینجا نیست قبول کن

چشمان تو آفریقاست.. 
عزیزم.اگر قرار به اون باشه شما بزرگام(🤭)دارین خلاف قانون سایت برخورد میکنین.میدونی چرا؟چون اینجا بر ...

ملت اینجا سایت زنونس والا خوبه ب حد و مرز هم احترام بذاریم چ خانم چ اقا

چشمان تو آفریقاست..