2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😔

ببین به این فکر کن که اون کسیکه بهش حسادت میکنی روحشم خبر نداره از حسادت تو و تو فقط خودت اذیت میشی پس بهتره فضای ذهنت رو مثبت کنی بخاطر خودت فقط شدنیه فقط تمرین میخواد 

همه گاهی حسادت و داریم منم یه وقتایی چند لحظه حسادت میکنم اما به ندرت و زودم فراموش میکنم ولی یه بنده خدا هست  خیلی حسوده کافیه یه نفر درس بخونه واسش صد تا حرف در میاره یکی موفق باشه هزار تا تهمت بهش میزنه از چشم دیگران بیفته یا یکی مثلا یه گلدون بخره این دیگه قرار نداره تا از اون بهتر و نخره باور کنید مثلا میره یه جایی خونه کسی یا مثلا یکی دیگه رفته میپرسه چی داشتن یخچالش مارکش چی بود چی میخورن بیشتر گوشت میخورن یا مرغ😱چند وقت یبار میره ارایشگاه لباساش برند بود یا نه یادمه یبار گفت رفتی خونه فلانی این وسیله رو داشت بعد اون گفت نه اتفاقا نداشت حالا این طرف خیلی پولداره اما این که میگم حسوده خیلی معمولی رو به پایینه درامدشون گفت مطمئنی نداشت یعنی من نخرم 😳 من دهنم باز مونده بود این حجم از حسادت و تا حالا تو کسی ندیدم 

خب مامان بابام واقعا تبعیض میزارن بینمون😔

خب کاریش نمیشه کرد دیگه شاید چون پسره بیشتر هواشو دارن سعی کن بهشون بگی چرا به اون اهمیت میدین ولی به من نه (با حس و قشنگ بگو) اینطوری یه تلنگری میشه براشون همین فکرشونو مشغول میکنه و توجهشون به تو جلب میشه و سعی میکنن این تبعیض رو کمتر نشون بدن که ناراحت نشی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز