2777
2789
با دیلاتور گلم... از گوش، پاک کن شرو کردم تا سایز هدف

بعد دخول دوباره واژنگشایی داشتین؟؟ اگه داشتین یعنی کامل درمان شدین پس چرا فک میکنین دوباره برگشته؟؟

بعد دخول دوباره واژنگشایی داشتین؟؟ اگه داشتین یعنی کامل درمان شدین پس چرا فک میکنین دوباره برگشته؟؟

واژن گشایی؟ نمیدونم یعنی چی؟ 

اخه فقط در عرض ی ماه اونم چن بار نزدیکی داشتم بعدم باردار شدم تو بارداری نزدیکی نداشتم. الانم 50 روزه سقط کردم ولی خونریزی دارم بازم نزدیکی نداشتیم... 

همش استرس دارم فک میکنم دوباره برگشته... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واژن گشایی؟ نمیدونم یعنی چی؟  اخه فقط در عرض ی ماه اونم چن بار نزدیکی داشتم بعدم باردار شدم تو ...

اونجایی که من درمان شدم اینجوری بود که تا یه ماه قبل رابطه باید یه ربع تواب ولرم میشستیم وبا 3 سایز اخر دیلاتور واژنگشایی میکردیم یعنی روونش میکردیم اگه این کارارو بکنی فقط تایک ماه بیشتر نه فک نمیکنم دیگه برگرده

واژن گشایی؟ نمیدونم یعنی چی؟  اخه فقط در عرض ی ماه اونم چن بار نزدیکی داشتم بعدم باردار شدم تو ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش چون تودیگه درمان شدی دیگه حتی اگه خودتم سفت کنی موقع رابطه دردی نداری واژینیسم یه مشکل روحی اصلا به خودت تلقین نکن که نمیتونی میشه بگی توکدوم گروه درمان شدی که بهت نگفتن تا یه ماه واژن گشایی کنی؟؟

عزیزم اصلا استرس نداشته باش چون تودیگه درمان شدی دیگه حتی اگه خودتم سفت کنی موقع رابطه دردی نداری وا ...

گروه نبود عزیزم. ی خانومی ک خودشون واژینیسم بودن و درمان شده بودن کمکم کردن... 

نه ببین عزیزم بازم  نمیزارم اخه وقتی رفتم برا سقط نمذاشتم برام شیاف بزارن... 

الان باید برم برا کورتاژ دوباره باید شیاف بزارن از الان میترسم.. 

برا واژن گشایی این روش آب گرم ک شما میگی همین خانومی ک کمک کرد بهم گف هرشب قبل تمرین تا قبل درمان و بعد درمان هم قبل نزدیکی تو اب گرم بشینم و با 3دیلای اخر تمرین کنم. 

از استرس دارم میمیرم 😭😭😭

کاش تویه گروه تمرین میکردی چون اونجا انقد خانمایی مثل خودت هستن که درمان شدن انقد بهت انگیزه میدن که واقعا یکم که تمرکز کنی و تمرین کنی بعد یه مدت خندت میگیره که واقعا این چی بود که من ازش میترسیدم موقع تمرین کگل میزدی ؟؟ کگل خیلی کمکت میکنه

کاش تویه گروه تمرین میکردی چون اونجا انقد خانمایی مثل خودت هستن که درمان شدن انقد بهت انگیزه میدن که ...

انقد راهای مختلف رفتم فرا درمان نشد ک نشد این بنده خدام لطف کرد و کمک کرد خداروشکر حل شد.. شاید تو موقعیت قرار بگیرم طبیعی بشه... 

انقد راهای مختلف رفتم فرا درمان نشد ک نشد این بنده خدام لطف کرد و کمک کرد خداروشکر حل شد.. شاید تو م ...

اون که اره بنده خدا نیتش خیر بوده ولی من احساس میکنم اصولی درمان نشدی که الان میترسی حالا یه سربه این گروه بزن مشکلتو بگو انشاالله حل میشه