2777
2789
عنوان

جهازبرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 49 پست
هر جور راحتی و باب میلته عزیرم انشاالله خوشبخت بشی❤

فداتشم انشالله توام خوشبخت بشی گلم

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
راستش ما رسم جهان برون داشتیم ولی متاسفانه یه فامیل دهن گشاد داریم که میان میرن پشت سرت حرف درست میک ...

والاااا

من مادر شوهرم هي راه ميرفت و هي بوش بوش ميكرد،كه همه لوازمتون بوش بگير.

در صورتي كه من نميخواستم.چون بوش فقط يه ماشين ظرفشويي و ماشين لباسشوييش اصل المانه و خوبه.بقيش فيك و چيني هست.

منم اوني كه خواستمو خريدم

جالبش اينجا بود،كه خودش نميتونست هزينه يه تكه لوازم برقي بوش رو براي دخترش بده و فقط براي من اونو ميخواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاااا من مادر شوهرم هي راه ميرفت و هي بوش بوش ميكرد،كه همه لوازمتون بوش بگير. در صورتي كه من نمي ...

دقیقاااا من مادرم برا آبجیم همه چیز کامل خرید بعد مادر شوهرش اینجور حرفارو که زد گفت من پشت دستمو داغ می کنم اگه بخوان بقیه فامیل بیان نظر بدن 

انگار هر کار کرده بود بی فایده باشه مادرم خیلیییی ناراحت شده بود چقد خدایی بعضیا بیشعورن تشکر نمیکنی نکن دیگه حرف مفت زدنت به کجا بنده😑

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
هیچی نگفتن؟ 

جلوي من كه نه.

پشت سرم رو نميدونم

ولي من از تصميمم راضي بودم،برگردمم همين كارو ميكنم.دلم نميخواست دخترخالم و دختر عمه هام كه با من جهيزيه ميخريدن،آه يا حسرتي تو دلشون بمونه.

اخه معني نداره بياين شرت و سوتين هاي ادمو بچينن و خاله زنك بازي در بيارن و هي حرف بزنن پشت تك تك وسايل

جلوي من كه نه. پشت سرم رو نميدونم ولي من از تصميمم راضي بودم،برگردمم همين كارو ميكنم.دلم نميخواست ...

اره واقعا راست میگی

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴