2777
2789
عنوان

آیا شغل معلمی ، بی کلاسیه؟ 🙁💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 104 پست

اسی من معلمم.کاری به حقوقم ندارم ولی واقعا معلمی شغل جذابیه.حتی من که معلم ریاضی هستم و بیشتر از بقیه همکارام سختی میکشم و کمتر نتیجه میبینم.ولی دیدن هر روزه بچه ها و خنده ها و شیطنتاشون حال آدمو خوب میکنه

پسرم زندگیمه
سلام استارتر عزیز فکر نمیکنم عنوان تابپکتون چندان مناسب شخصیت وشان معلمای عزیزی باشه که میخوان   ...

معذرت میخوام برا عنوانم

خودمم قراره دبیر شم عزیزم 

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره دقیقا😐یا میخوان دکترمون کنن یا مهندس. من الان هرجا مطرح میکنم معلمی دوس دارم بابام چش غره میره ...

والا😂😂

شوهر عمه منم هی داشت سر انتخاب رشته به من میگفت برو تجربی دکتر شو تو استعدادشون داری.خب لعنتی من انسانی دوست دارم اصلا به تو چه.تو اگه بلد بودی به اون پسرت مشاوره میدادی که تو بیست سالگی تازه دیپلم نگیره.

الان انسانی ام خیلی هم راضی ام.دختر عمه ام هم که واسه من ژست ریاضی و تجربی رو می گرفت دنبال من راه افتاده اومده انسانی.(بین خودمون باشه خنگ بود نمره های واسه ریاضی و تجربی مناسب نبود واسه اینکه نره فنی اومد انسانی سر چشم و همچشمی)

الان عموم هر جا میشینه میگه این برادر زاده ام رتبه برتر کنکور میشه من میدونم.

میگم حالا همه جا نشین نگو یه وقت رتبه ناپلئونی بیارم آبرو حیثیت واسمون نمیمونه‌.😀😀😀

مشکل خیلیا اینه که میخوان بچه هاشون به رویاهای دست نیافته شون برسن.اگه تو مثلا دکتر نشدی دلیل نمیشه بچه ات حتما دکتر شه.

اگه با بابات به مشکل جدی خوردی از مشاور مدرسه تون کمک بگیر اونا معمولا میتونن قانع کنن.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

خودمم به این نتیجه رسیدم که دانشمند ناسا هم بشم ، بازم یه سریا میگن نه شغل خوبی نیست پس بهتره راه خ ...

عالی👌

رمز موفقیت هم همینه:گور بابای حرف مردم

مادر منم فرهنگیه ولی کسی نمیگه شغلش بی کلاس و بی پرستیژه اتفاقا همه خیلی هم بهش احترام میذارن.حتی عموی من قبل از هرکسی تو مسائل با مادرم مشورت میکنه.

وقتی هرکسی با هر رتبه ای نمیتونه بره دانشگاه فرهنگیان یعنی جز بهترین رشته هاست

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

😂😍

😁😍

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
والا😂😂 شوهر عمه منم هی داشت سر انتخاب رشته به من میگفت برو تجربی دکتر شو تو استعدادشون داری.خب لع ...

خخخ دل پری از شوهرعمت داریا😁😂

دیگه کم کم مجبور میشم از اونم کمک بگیرم ولی میدونم بابام لجبازتر از این حرفاس

حالا ببینیم چی پیش مقاد ی غلطی میکنم دیگه🤒خودم دندونپزشکیم دوس دارم ولی معلمیم خیلی دوس دارم

خل_نشویم😂#  

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
سلام. شما استخدامی قبول شده بودین درسته؟ دبیر معارف بودین؟ میرین سر کار یا انصراف دادین؟

سلام خیر عزیرم، من یه سال حق التدریسی میرفتم مدرسه ی شاهد، و بعدش هم ولش کردم، استخدامی شرکت نکردم، الان کارم چیز دیگه ایه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
موفق باشید. من معلمم خیلی ناراضیم. کاش می شد استعفا بدم.

چرا آخه؟؟ شما آزمون استخدامی دادین؟؟ من خیلی خوشحالم قبل  اینکه آزمون بدم یک سال تدریس تو دبیرستان رو تجربه کردم و فهمیدم علاقم نیست، البته همسر خودم دبیر هستن و بسیار به شغلشون علاقه دارن و لذت میبرن اما من علاقه نداشتم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...