2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 103 پست
خیلی خب اگه نمیتونی بگی بچه چندمم بگو کی ازدواج میکنم؟با کی؟چکارست سنتی یا عاشقانه

احتمالا ازدواجت نزدیکه و  اون ادم خوبیه مهربونه احتمالا مذهبی باشه  شغلش دقیق نمبدونم ولی شغل ابرومندیه  و به احتمال زیاد سنتی باشه ولی دوتاتون همو دوست دارین

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...
هردو🤣

😂😂

خب پس یگو کی ازدواج میکنم

چکارست

سنتی یا عاشقانه

کراشم حسش نسبت به من چیه😂😂

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂😂 خب پس یگو کی ازدواج میکنم چکارست سنتی یا عاشقانه کراشم حسش نسبت به من چیه😂😂

معمولا زمان هارو درست نمیگه حسم ولی ۵ سال دیگه کار اداری داره عاشقانه کراشت هم حس میکنم باهاش ازدواج داری

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
احتمالا ازدواجت نزدیکه و  اون ادم خوبیه مهربونه احتمالا مذهبی باشه  شغلش دقیق نمبدونم ولی ...

کراشم حسش نسبت به من چیه؟

احتمالا ازدواجت نزدیکه و  اون ادم خوبیه مهربونه احتمالا مذهبی باشه  شغلش دقیق نمبدونم ولی ...

منو جواب بده لطفا🙏 کی میبینمش؟ دوسم دارع؟ یکم راجبش بگو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اها مرسی اخه خودش یکم تو غذا سخت پسنده 

اهان❤😍

منو جواب بده لطفا🙏 کی میبینمش؟ دوسم دارع؟ یکم راجبش بگو

حس میکنم اره داره ازت خوشش میاد

نمیدونم کی میبینیش ولی زیاد طول نمیکشه 

درمورد چیش بگم؟

حس میکنم اره داره ازت خوشش میاد  نمیدونم کی میبینیش ولی زیاد طول نمیکشه  درمورد چیش بگم؟

میشه بگین خواهرم کی ازدواج میکنه..سنتی یا عاشقانه طرف چکارست..کراشش چه حسی بهش داره

خانوم میشه بگین ک اینبار نی نی م میمونه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین خدا خیرتون بده واستون صلوات هم ...

عزیزدلم ممنون واسه صلوات من فقط حس میکنم و نمیدونم درسته یا ن ولی تو خانواده بیشتر وقتا درسته 

انشاالله خدا نگهش داره 

اره حس میکنم میمونه 

حس میکنم اره داره ازت خوشش میاد  نمیدونم کی میبینیش ولی زیاد طول نمیکشه  درمورد چیش بگم؟

اخلاقش