2789
من توی طبیعی ماما بعد زایمانم قشنگ دستمو گرفت برد سرویس (با عرض معذرت) گفت دستشویی کن. بعدشم گفت سرف ...

البته من زایمان طبیعی به معنای واقعی رو میگم. با یه کادر کار بلد. همون هزینه ای که ادم برا سز میده، راحت میتونن با یه تیم خوب زایمان فیزیولوژیک با کمترین عوارض رو داشته باشه

الان همه جای دنیا زایمان طبیعی نشان دهنده آگاهی مادره

نمیدونم کی توی ایران قراره فرهنگ تغییر کنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءالله دومی زایمان راحتی باشه واستون

دومی رو طبیعی اوردم دیگه.

سومی رو باردارم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من سزارینم اختیاری بود البته 8 سال پیش که انقدر سخت نمیگرفتن بیمارستان خصوصی 

سه بار شکممو فشار دادن دو بار بی حس بودم یک بار بی حسی ام از بین رفته بود که درد داشت 

یه بارم دو سال پیش بود بیمارستان نیمه خصوصی فقط موقع بی حسی فشار دادن 

در کل از سزارین خیلی خیلی راضی بودم و اصلاً حاضر نبودن طبیعی زایمان کنم

اره ولی بعضی دکترا تو اینستا دیدم ک خودشون میگن سزارین انتخابی انجام میدیم 

تهران ازاده دو سه تا شهر دیگه هم بعضی کلینیکا انجام میدن ولی امکانات بیمارستان ان ای سی یو ندارن من خودم مازندرانم رفتم رشت دوتا کلینیکش انجام میدادن نوبت گرفتم ولی امکاناتش زیاد نبود 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خانمی پیش کی انجام دادین؟آدرس مامان و بیمارستان رو میگین

خانم معصومه صابریان مامای همراه و عامل زایمانم بودن.

فوق العاده کاربلد و با تجربه

دکتر بنفشه محسنی رجایی هم دکترم بودن.

بیمارستان امید.

بنظرت کدوم بهتره؟سز یا طبیعی

گلی طبیعی. زایمان فیزیولوژیک خیلی مزایا داره

ذره ای سرم فشار نگرفتم.

بعد زایمان تمام امورات بچه م رو خودم انجام میدادم. از لحظه اول تولدش باهام بود هنوز لباسشو نپوشوندن که دو ساعت تمام شیر خورد توی بغلم (مدت زمانی که علم ثابت کرده باید تماس پوست به پوست نوزاد با مادربرقرار بشه تو بدو تولد) الانم خیلی بهم محبت داره.

مزایاش زیاده بخوام بگم

لینک خاطره م رو گذاشتم

اونجا ۷۰تا خاطره از زایمان طبیعی بعد سزارین هست که بچه های همین نی نی سایت و تاپیک جامع نوشتنش. توی تقریبا سه سالی که اون تاپیک دایره.

اره گلی میشه اسم زایمانش «وی بک» هست تو جهان تقریبا مرسومه. خداروشکر تو ایرانم تیم های خوبی دارن ر ...

ممنونم حتما میخونم😘

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
کتاب در رابطه با تربیت فرزند میخوای؟ تا بهت لیست بدم

عزیزم لیست بده