2777
2789
🙄🙄🙄 چشامو میبندم 🥺🥺🥺🥺میتلسم😐

نگا نکن😑

جوجه😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب اگه همه وظایفشو دربرابر هپسرش بجا بباره حتی جنسی 

من تو کتم نمیره همچین چیزی 

وظایف همیشه راب.طه و خرج و مخارج نیست 

طرف مقابل میتونه قبول کنه خانمش هم با یکی دیگه باشه؟جلوی چشمش؟؟

حالم بهم خورد اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه همه وظایفشو دربرابر هپسرش بجا بباره حتی جنسی 

ربطی نداره. 

چه دلیلی داره وقتی همه وظایفش رو به جا میاره در مقابل خانومش هم براش همین طوره باز بره جای دیگه. 

فقط میمونه یه بحث که اونم بحث مشکل دار بودنشه دیگه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من خودم نمیتونم شما حتما تو موقعیتش نبودی که راحت میگی

ببين خب ،، انسانا بأهم فرق دارن حتي اثر انگشتشون.. دليل نميشه چون شما مخالفي منم مخالف باشم. ولي نكته اينجاس من به شوهرم اين اجازه رو ميدم در برابر شروطي

اره دقیقا ولی اونجوری همه مجرد مبمونن

بمونن بهتر از اینه ک شریک زندگی زجر بکشه ازدستشون

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نگا نکن😑  جوجه😁

جوجه شدم😁😁😁😁😁😁

جیک جیک🐥🐥🐥

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
من تو کتم نمیره همچین چیزی  وظایف همیشه راب.طه و خرج و مخارج نیست  طرف مقابل میتونه قبول ...

منم نمیتونم قبول کنم خدایی هرکی میگه اره تاحالا تجربش نکرده که ادم تامرزسکته میره

فقط اونا ک میگن عارع/

یا.للعجب#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
جوجه شدم😁😁😁😁😁😁 جیک جیک🐥🐥🐥

😁😁😁راسی مادران هستما

😁😁😁راسی مادران هستما

عه واقعااا

منو دیدی؟

کاربریت چیع😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///