2777
2789
عنوان

دوره نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

صیغه که هیچی هر کی خونه خودش تو عقد ما میموندیم هر کی یه جور رسم داره ولی من میومدم هفته ای یه قار خونه مادرشوهرم یا شوهرم میود خونه ما ولی من همش خجالت میشکیدم لای درو باز میزاشتم ولی خونه مد وضع بهتر بود میرفتیم طبقه پایین کلا چون اتاق خودم طبقه بالا گوچیک بود یه تخت توش بود و صندلی و پر بود زمینم نمیشد خوابید البته فصل سرما میومدیم بالا تو اتاقم صندلیو میاوریم بیرون جا میکردیم خودمونو ولی باز در باز و البته چون دو خوابه اسم خیال راحت ولی خونه مادرشوهرم تک خوابه من خیلی معذر بودم زیاد نمیرفتم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه عقد که توی یه اتاق اشکال نداره نامزدی که شب نمی مونه🙄😐

خخخ من نامزدیو همون عقد میدونم اخه قراره دوماه بعد اگه خدا بخواد ازدواج کنم ولی همش تواین فکرم چجوری باطرفم جلوعه بابام برم تواتاق درم ببندم خب زشته😥😥😥

وااانامزدی که برای اینکارا نیست نامزدی برای اشنایی و شناخته ..ما که عقد هم اینکارا نمیکنیم 

والا من یه بچه هفت ساله دارم دومی هم باردارم و هنوز روم نمیشه خونه پدرم با شوهرم تو یه اتاق بخوابم ولی خونه پدر مادر همسرم راحتیم 

نه زشت نیس ماکه باهم میخوابیم اکثرا 

نامزدین با هم میخوابین؟؟؟چجوری روتون میشه پیش خونواده؟!والا صیغه محرمیتم خونده باشین صورت قشنگی نداره جلو پدر مادر😑

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
والا من یه بچه هفت ساله دارم دومی هم باردارم و هنوز روم نمیشه خونه پدرم با شوهرم تو یه اتاق بخوابم و ...

منم مثل شما درسته هنو اتفاقی نیفتاده ولی میدونم نمیتونم 😂