2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی بیداره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
کیسه اب پاره شه دردا شروع میشن .بعدش مشخصه که .خودش میریزه بیرون احساس دفع نداری 

نه عزیزم همیشه هم با درد همراه نیست، یکی از دوستام کیسه آبش پاره شد، ۳ساعت بعد دردش شروع شد.

اما درسته احساس دفع برای کیسه آب نیست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از چن ساعت زایمان گرد؟؟؟؟

۶ساعت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه اولمه هیچی بلد نیستم نمیدونم چی به چیه بخدا نمیدونم درد زایمان چجوریه 

استرس نداشته باش، یه چیزی شبیه درد سیکل همراه با دل درد

اما کوتاه میاد و خوب میشه، فقط فاصله بینشون مهمه، اگه منظم بشه یا فاصله دردها کم بشه باید بری بیمارستان

ان شاءالله به سلامتی بدنیا بیاد 🥰

بدلیل دفعی که داشتی گفتم احتمالا زایمان راحتی داری گلم

برا همین میگم مخصو۱ا بچه اول باید تا میتو نی خونه بمونی .خونه ارامشش بیشتره .به اندازه کافی وقت هس ر ...

بله اما خب موقعیت هر کسی متفاوته، کسی که کیسه آبش پاره شده باشه باید زودتر معاینه بشه تا وضعیت بچه چک بشه

اما ایشون فقط دفع داشته ظاهرا کیسه آبش نیست.

مگر اینکه بی اختیار ادرارش بره

یکی دیگر از علائم زایمان، انقباض است. انقباضات یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های آمادگی برای زایمان است، اما بیشتر زنان نمی‌توانند انقباض‌های عادی را که زیاد تجربه می‌کنند، از انقباض نهایی در هفته‌های آخر برای زایمان تشخیص بدهند.

انقباضات به‌ندرت حالت مرتب و شدید به خود می‌گیرند و معولا سریعا رفع می‌شوند. انقباضات عادی به‌دلایلی نظیر گرسنگی و کمبود آب در بدن هم رخ می‌دهند؛ به‌همین‌خاطر به‌سادگی رفع می‌شوند، اما انقباضی که از علائم زایمان است، به‌سادگی رفع نمی‌شود و تا زمان تولد نوزاد با مادر همراه است. 

به عبارت دیگر، این نوع از انقباض‌ها شدید و متداوم هستند. به‌عنوان نمونه، انقباضی که به زایمان منجر می‌شود، در قالب بازه‌هایی زمانی متفاوت بروز می‌یابد.

مثلا انقباضی ۱۰ دقیقه، سپس ۸ دقیقه، بعد ۵ دقیقه و در نهایت ۳ دقیقه به طول می‌انجامد. یعنی انقباض‌ها به‌طور مداوم و با مدت‌هایی متفاوت بروز می‌یابند. در بیشتر اوقات، این انقباض‌ها به‌شکل نوار باریکی از کمر شروع و به جلوی شکم منتقل می‌شوند 

عزیزم من دقیق نمیدونم چه جوریه. اینو از تو نت پیدا کردم امیدوارم بتونه کمکت کنه

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

عزیزم استرس نداشته باش . آروم چند تا نفس عمیق بکش. قراره تو کدوم بیمارستان بستری بشی؟ شمارشو نداری؟ 

از تو نت شمارشو پیدا کن زنگ بزن بپرس یا زنگ بزن اورژانس راهنماییت میکنن. 

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو به دنیا بیاری. 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
2790
2778
2791
2779
2792