2777
2789
عنوان

دوری و دلتنگی 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 42 پست
مجرد بود،سرطان گرفت ،دو سال بدترین دردها رو کشید و در آخر با فجیع ترین دردها ،رفت پیش خدا😢

الهی جاش تو بهشت 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
حالت ومیفهمم،حالا بزار زمان بگذره یه جور دلتنگی میاد سراغت که حتی سر خاکش هم ارومت نمیکنه اون بده،سخ ...

بابام که بمب تکونش نمیداد این همه قوی بود اشک هاشو دیدم ناراحتیش رو دیدم 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی واقعا سخته اون شب برادرم با دوستش خونه بود من قرار بود برم اونجا مامانم زنگ زد گفت فاطمه داره م ...

میفهممت بخدا...انگار شب آخری که دادشمو دیدم برام مرور شد....اومده بود خداحافظی گفت ماموریت دارم حالش یه جوری بود خیلی تو خودش بود...بمیرم براش اون همه زحمت و.سختی کشید تا خلبان شد آخرشم نتیجه شو ندید....وای یادش میفتم قلبم میخواد از جا کنده شه...27 سالش بود و استاد زبان خلبان ها هم بود انقدر که ممتاز بود...

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
نمیدونم واقعا خدا چطور براشون جبران میکنه؟اصلا جبران میکنه یا هیچ عدالتی نیست

میدونی من خیلی اذیت شدم و واقعا این یک تجربه بد بود که هردفعه بهش فکر میکنم گریه‌ام میگیره 

ولی مطمئن هستم یک حکمتی وجود داشت 

درست مرگ برادرم برای من و خانوادم سخت بود

ولی همیشه برادرم متاسفانه ناامید بود 

خسته بود 

وباز هم متاسفانه همیشه میگفت من ۳۰سالگی رو نمیبینم و حرف خودش شد و اسفند ماه ۳۰ سالش میشه 

و اون برای این جهان بزرگ فایده‌ای نداشت و خدا از روی زمین برش داشت

و متوجه شدم برای من هم همین جور هست 

تا وقتی زنده هستم که برای گسترش جهان فایده داره 

چرا حضرت نوح ۸۰۰سال عمر کرد چون ماموریت داشت 

ماهم همینجور هستیم

ما میتونیم غم از دست دادن عزیزانمون رو همیشه داشته باشیم و ناراحت باشیم براش

ولی چون داریم غم میخوایم و جلویی گسترش جهان رو میگیریم زودتر از بین میریم 

من در این زمینه خیلی مطالعه داشتم و کمی تحملم بالا رفت 

میفهممت بخدا...انگار شب آخری که دادشمو دیدم برام مرور شد....اومده بود خداحافظی گفت ماموریت دارم حالش ...

خیلی سخته گاهی وقت ها میگم تقصیر منه اگه من نمیرفتم اون از خونه بیرون نمیزد و این اتفاق نمیوفتاد ولی واقعیت این هست که اون شب باید این اتفاق میوفتاد 

اخه هممون مخصوصا شوهرم دلشور داشتیم نگران بودیم درصورتی که هممون سالم بودیم 

همسرم اون روز ده دفعه سراغ داداشم رو گرفت الان میگم چرا اون روز بهش زنگ نزدم 

خیلی سخته گاهی وقت ها میگم تقصیر منه اگه من نمیرفتم اون از خونه بیرون نمیزد و این اتفاق نمیوفتاد ولی ...

در اینکه هیچ کار خدا بی حکمت نیست شکی ندارم.....ولی درکش برای ما سخته ...برادرت اون لحظه پایان عمرش بوده حتی اگه تو.خونه هم بود این اتفاق به شکل دیگه ای رخ میداد...مادرم همیشه میگفت ای کاش داداشم خلبانی نخونده بود و شغل دیگه ای داشت الان زنده بود ولی من باور ندارم و مطمئنم عمر برادرم تموم شده بود حالا هر شغل دیگه ای هم میداشت...فقط باید از خدا صبر خواست که این دوریو بتونیم تحمل کنیم...پدر من یکسال بعد فوت برادرم سکته مغزی کرد و.هنوزم با عصا راه میره مرگ فرزند برای پدر و مادر سخته و همیشه داغش تازه میمونه...

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
بخدا سخته  هردفعه میریم سر خاکش گریه امونم نمیده  مامانم از بین رفته  از خونه بیرو ...

مامانم قرص اعصاب میخوره بابام موی سیاه تو سرش نیست ،ببین یه جوری ضربه خوردیم که نمیتوتیم هیچ جوری خودمونو راضی کنیم

🙊🙊🙊🙈🙈👀

برادر عزیزم میدونست داره میره ،یه روز حول حولکی داشت اماده میشد گفتم چرا انقدر عجله داری چرا تو خودتی گفت اخه من خیلی وقت ندارم،اخ اخ ،دلم میسوزه براش،از زندگی فقط بدو بدو مالش بود داشت تازه زن میگرفت،

🙊🙊🙊🙈🙈👀
در اینکه هیچ کار خدا بی حکمت نیست شکی ندارم.....ولی درکش برای ما سخته ...برادرت اون لحظه پایان عمرش ...

اره رقیقا خیلی سخته

مامانم قرص اعصاب میخوره بابام موی سیاه تو سرش نیست ،ببین یه جوری ضربه خوردیم که نمیتوتیم هیچ جوری خو ...

هی خدا کمکم کن که قوی باشم و پدر مادرم رو واقعا برام حفظ کن

میدونی من خیلی اذیت شدم و واقعا این یک تجربه بد بود که هردفعه بهش فکر میکنم گریه‌ام میگیره  ول ...

متاسفانه خواهر منم خیلی خیلی ناامید بود و اصلا قدر سلامتی و رندگیش رو نمی دونست

متاسفانه خواهر منم خیلی خیلی ناامید بود و اصلا قدر سلامتی و رندگیش رو نمی دونست

واقعا تجربه بهم ثابت کرده هرکی نا امید باشه خیلی زودتر میمیره