2777
2789

من یه بار با یک نفر بحثم شد و مقصر هم  تقریبا خودم بودم  اما یه حق هایی هم داشتم ..حالا بعد چند وقت تو واتساپ یک پیام در مفهوم اخلاق و منش از یک گروه کپی کردم  برای یه نفر دیگه که در جریان  اون قضیه بود فرستادم .حالا ایشون برام دقیقااینجور فرستاده که :اینا رو به خودت بگو!!

دلم میخاد یه جوابی بهش بدم .که به خاطر قضیه من و یه نفر دیگه اینجوری دایه دلسوز تر از مادر شده.

در سال 1400 من آرایشگر شدم آرایشگری میکنم. رانندگی یاد گرفتم . مدرک لیسانسمو گرفتم. شاییید سرکار رفتم. کلاس حفظ قرآن هم رفتم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بگی بذار مسائل بین دو نفرو خودشون حل کنن ‌ولی وقتی خودت پیام دادی ینی خودت دخالتش دادی .یه جورایی ضایع کردی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خب متن که فرستادی بذار بدونم چی فرستادی ؟؟

تنش پاک شده دیگه ندارم 

اما تقریبا اینجوری بود که فلان دانشمند شیعی گفته غیبت نکنید دل نشکنید و....

دقیق یادم نیست اما در این مفهوم بود

در سال 1400 من آرایشگر شدم آرایشگری میکنم. رانندگی یاد گرفتم . مدرک لیسانسمو گرفتم. شاییید سرکار رفتم. کلاس حفظ قرآن هم رفتم .

اینطور که سرتان را میان خشتک قضایای ما میکنید 

بنشینید و گوه خوری های خود را جمع کنید بسیار جذاب تر میشوید

اینو براش دایورت کن بگو جالب بود از نی نی سایت اوردم برات عشق جان😕💔

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃