2777
2789
عنوان

عشق سرباز😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 81 پست
😂😂😂  والا برا نامزد من طوریه ک با همه کادریاشون بجز فرمانده اصلی رفیقه  حتی از دوس دخ ...

مگه عزیزم دوست نبودین که خواستگاریشو قبول نمیکردی؟😂😂

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم عشق منم هفته قبل 5شنبه تازه از شهید بیگلری امده الان دیشب باز رفت سنندج نمیخوام نگرانت کنم ولی هواش بدجورییی سرد میشه از 4نیم صب بیدارن 5نیم شب میرن اسایشگاه و 6نیم شام و 9 و نیمم خاموشی زنگ زدناشونم هر هفته زنگ میزنن کارت تلفنم نداشته باشه اونجا از رفیقاش میگیره زنگ میزنه کامل 1 ماهم نمیشه فوقش28 برمیگرده یا زود تر برمیگرده  ولی در کل میتونه زود ب زودم زنگ بزنه چون من گوشیمو ب خاطر درسام گرفتن نمیتونست زنگ بزنه زیاد میترسید ولی 3 بار زنگ زد گوشی مامانم و صباهم 5نیم 3بار زنگ زدگوشی خودم زیادم سخت نیست حالا هروقت وقت کنن زود زنگ میزنن نگران نباش منم اولین نفر بودم ک بهم زنگ زد   

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  
چند روز اخر رو پیگیر بود ایشاا.. که بتونه بیوفته شهر خودش شرایط چجوریه؟یک روز در میون میرن؟یا صبح ت ...

اگه توی شهر خودش باشه بستگی ب خودش داره میتونه مثل ساعت اداری برع و بیاد میتونه ماه ب ماه

کلا بستگی ب خودش داره ک چجور بره و بیاد

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
عزیزم عشق منم هفته قبل 5شنبه تازه از شهید بیگلری امده الان دیشب باز رفت سنندج نمیخوام نگرانت کنم ولی ...

مرسی گلم😍💜سلامت باشن😉

اره عزیزم شهید بیگلری هس

شماره پادگانشو نداری؟

نمیدونم گلم اخه برا من وقتی رفت 2 روز بعدش زنگ زد نمیدونم چرا زنگ نمیزنه میگفت اونقدراهم سخت نمیگیرن ...

عزیزم برای من دوشنبه رفت امروز بالاخره دلمو زدم به دریا به مادرش پیام دادم از فلانی خبر دارین جواب نداد نمیشناخت فقط؟؟؟؟؟گذاشت چندین بار

بعدش دیدم یک ساعت بعد زنگ زد از سربازی منم دیگه جوابشو ندادم

عزیزم برای من دوشنبه رفت امروز بالاخره دلمو زدم به دریا به مادرش پیام دادم از فلانی خبر دارین جواب ن ...

واقعا جوابشو ندادی؟؟؟؟؟؟از سربازی زنگ زد جواب ندادی؟؟؟  

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  
واقعا جوابشو ندادی؟؟؟؟؟؟از سربازی زنگ زد جواب ندادی؟؟؟    

روز اول رو ندادم

روز دوم رو دادم دلم نیومد بیشتر اذیتش کنم😁