2777
2789
عنوان

سکته خفیفی ک امروز من تو آرایشگاه زدم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 115 پست
ای جااااان آدرس بده بیام پیشت تو رنگ کن دگ واس من 😍😍 من آمبره انجام میدادم ‌چون خوشم نمیاد تا ریش ...

😁اول پول بده بعدخودت بیا

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لاکچریای لنتی چرا اول قیمتارو نمیپرسید من ی بستنی ام بخوام بخرم اول قیمتشو نگاه میکنم🤣🤣🤣🤣

بابا من خجالتیم روم نمیشه😂😂😂

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
قبل اینکه نوبت رزرو کنی مگه قیمت نمیگیری؟؟

من تو ارديبهشت ماه رفتم ارايشگاه قيمت گرفتم گفت ٥٥٠ بشين منم ساده نشستم واسه رنگ يه رنگ ساده زيرساز زد خوشم نيومد گفتم عوضش كرد بعد گفتم موهامو قيچى زد مرتب كرد ابروهامم برداشت و اصلاح ابرو كرد وقتى بلندشدم گفتم چند؟ گفت ٧٣٠😯😯هررررجوووورى حساب ميكنم قيمت كوتاهى مو و اصلاح ابرو نبايد اينقدر زياد ميشد كه ٥٥٠ بشه ٧٣٠ گفتم تخفيف بده حرفت دوتا شد گفت موهات خيلى كار برد رو حساب اشنايى ٧٢٠ بده😐گفتم مگه گدام واسه ده تومن چونه بزنم ٧٣٠ تومنشو دادم اومدم بيرون😑بعد از گذشت ٨ ماه هنوز دلم نمياد تو حموم موهامو بشورم ميترسم رنگش بره😂😂 فان#  

بستگی به شهر و ارایشگاه داره قیمت  من پارسال یه غلطی کردم دوراز جون جمع  دوستم یه ارایشگ ...

عزیزم موهات تا کجاست؟

فر ۶ ماه موهاتو خراب نکرد؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
قبل اینکه نوبت رزرو کنی مگه قیمت نمیگیری؟؟

پیش خودم گفتم دگ بیشتر از ۳۰۰ ک نمیشه دگ قیمت نگرفتم😂بیچاره شدم

من تو ارديبهشت ماه رفتم ارايشگاه قيمت گرفتم گفت ٥٥٠ بشين منم ساده نشستم واسه رنگ يه رنگ ساده زيرساز ...

اگه من بودم از همونجا باید میبرندم بیمارستان😂😂😂😂