2777
2789
عنوان

عشق یا پول ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست
اره همینجور ک بپای هم موندیم 8سال تا بهم برسیم 

الهییی عزیزم میشه بگی چجور بوده ؟ شوهر ما هم تحصیلات نداشتن ؟ وضعتون خوبه؟ کناره هم خوشبختید؟ حس آرامش میگیریم یکی مثل خودم رو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش نه،اگه مسیولیت پذیر باشه و کار پیدا کنه آره وگرنه قبول نمیکنم، چون زندگی واقعی و این گرونیا خی ...

لعنت به این مملکت نمیدونم چجور برم سر خونه زندگیم 😭😭😭😭😭😭😭

نه پول واسم مهم نیست 😑 اصلااااا عشق مهمتره و گرنه پاش نمیموندم ولی من میگم دیگه طوری باشه نمیریم از ...

خب پس بهتره فعلا صبر کنی اگه میدونی که عرضه و جنم کار کردن داره 🌸⁦

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
الهییی عزیزم میشه بگی چجور بوده ؟ شوهر ما هم تحصیلات نداشتن ؟ وضعتون خوبه؟ کناره هم خوشبختید؟ حس آرا ...

عزیزم خیلی صبور بود من گاهی میگفتم نمیشم خیلی صبوری و تحمل کرد البته من چون سنم کم بود دیگع سنم ک 18شد بابام گفت اگه مثبت یا منفیه نظر خودت هیچی هم نداش الان شکرخدا یه ماشین ساده داریم خونمونم درحال کامل شدنع حرفه هم یاد گرفته هیچی هم برام کم نمیزاره ولی میگه با نه گفتنت تو سربازی دلمو خون کردی😃

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
خیلی طول کشید که کار پیدا کنه ؟ جنگید ؟

قبلش کار میکرد ولی همش میداد بع خونوادش دیگه بعد عقد فرستادمش مکانیکی ماشین سنگین یادگرفت اره خیلی میجنگه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡