دوست پسرم منو خیلی دوست داره ولی میگه قصد ازدواج ندارم هم اون هم من نمیتونیم از هم جدا شیم ممکنه یه روزی منو برای ازدواج بخاد؟ممکنه اون منو امتحان میکنه که اگه خوب بودم ازدواجو بگه الان نزدیک یه ساله
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ما ک نمیشناسیمش خودت بهتر میدونی ببین اصلا ازدواجی هست یا نه یا کلا چجوریه اگ شرایط ازدواج و داشت که خوبه اگر نه بیخیالش شو وقتتو روزای زندگیتو برای رابطه ای که هیچ آینده ای نداره هدر نده
ببین عزیزم اگه اینجوره که قیدشو بزن اصلا شاید اگه باهاش کات کنی واقعا عاشقت باشه دوباره میاد دنبالت اونموقع بگو اگه منو میخوای باید برای ازدواج رسمی اقدام کنی نمیخوام بمونم تو رابطه ای که وقتی ازم خسته شدی منو ول کنی بری سراغ زندگی خودت البته قبلش باید بریم مشاوره ببینیم بدرد هم میخوریم یانه
یه بار گفتم من قطع رابطه میکنم هر وقت دنبال ازدواج بودی سمت من بیا نیشخند زد
پس بدون ده سالم بمونی به پاش بالاخره ولت میکنه ازمن بتو نصیحت باهاش کات کن امتیازاتت رو ببر بالا وبایه ادم درست حسابی اشناشو وبعد ازیه مدت کوتاه نامزدی ومشاوره ازدواج کن اینجور ادما فقط دنبال خوشگذرونین
نه كسي كه قصدش ازدواج نيس به پاش موندن اشتباه محضه
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak