2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 29 پست
اون تو یه شهرستان دیگه است تو این هوای سرد مجبورم میکنه بره ببینمش  میترسم نرم کلا منو نخاد

اگه بخوادت تمام تلاششو میکنه بهت برسه بخوای بری بخوادت یا نری نخوادت یعنی عاشقت نیست فقط سواستفاده گره 

اون تو یه شهرستان دیگه است تو این هوای سرد مجبورم میکنه بره ببینمش  میترسم نرم کلا منو نخاد

😨😨😨تو اونو بری ببینی؟؟؟؟؟دیوونه ای؟؟؟؟وظیفه اونه که بیاد چقد خودتو کوچیک میکنی

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم از اول گفت منو برای ازدواج میخواد

بار اول یکماه با هم بودیم...من چون تو شرایط روحی بدی بودم بهم زدم

6 ماه بعد دوباره وارد رابطه شدیم اونم 1 ماه...

بعد 1 ماه مامانش زنگ زد برای خواستگاری

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

ما ک نمیشناسیمش خودت بهتر می‌دونی ببین اصلا ازدواجی هست یا نه یا کلا چجوریه اگ شرایط ازدواج و داشت که خوبه اگر نه بی‌خیالش شو وقتتو روزای زندگیتو برای رابطه ای که هیچ آینده ای نداره هدر نده

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
😨😨😨تو اونو بری ببینی؟؟؟؟؟دیوونه ای؟؟؟؟وظیفه اونه که بیاد چقد خودتو کوچیک میکنی

فکر کنم تو شهر استارتر قحطی دوس پسره که اسی اینو ول نمیکنه

منم تعجب کردم اسی‌میره شهره دیگه اونو ببینه

دو شغله هست شرایط ازدواج رو کامل داره

ببین عزیزم اگه اینجوره که قیدشو بزن اصلا شاید اگه باهاش کات کنی واقعا عاشقت باشه دوباره میاد دنبالت اونموقع بگو اگه منو میخوای باید برای ازدواج رسمی اقدام کنی نمیخوام بمونم تو رابطه ای که وقتی ازم خسته شدی منو ول کنی بری سراغ زندگی خودت البته قبلش باید بریم مشاوره ببینیم بدرد هم میخوریم یانه 

ببین عزیزم اگه اینجوره که قیدشو بزن اصلا شاید اگه باهاش کات کنی واقعا عاشقت باشه دوباره میاد دنبالت ...

یه بار گفتم من قطع رابطه میکنم هر وقت دنبال ازدواج بودی سمت من بیا نیشخند زد

یه بار گفتم من قطع رابطه میکنم هر وقت دنبال ازدواج بودی سمت من بیا نیشخند زد

پس بدون ده سالم بمونی به پاش بالاخره ولت میکنه ازمن بتو نصیحت باهاش کات کن امتیازاتت رو ببر بالا وبایه ادم درست حسابی  اشناشو وبعد ازیه مدت کوتاه نامزدی ومشاوره ازدواج کن  اینجور ادما فقط دنبال خوشگذرونین 

نه كسي كه قصدش ازدواج نيس به پاش موندن اشتباه محضه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
رابطتون چجوری بود

خیلی خوب من خیلی خوب بودم واسش یعنی جوری بود ک قهر نمی‌کردیم اگرم بی دلیل باهام قهر میکرد میگفتم معذرت میحام اگه کاری کردم ناراحت شدی

اصلا عادت نداشت منو بیرون ببره 7ماه یکبارم به زور میدیمش

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
2790
2778
2791
2779
2792