2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا من دارم ب طلاق فکر میکنم بخدا دیونه شدم خانوادش هم کاری ب من ندارن ولی دارم میمیرم اینجا

اگه کاری باهات ندارن دیگه دردت چیه؟

زندگی با خانواده شوهر بده چون ممکنه اذیت کنن، شما که میگی نمیکنن پس مشکلی نمیمونه

رفتارواخلاقش اوکیه

از نظر شغلی و اقتصادی هم وضعش عالیه 

از نظر محبت و وفاداری هم درجه یکه

من بیمارام اس هستم و گه گاهی ناتوان میشم ولی عاشقمه و میسازه جیکم نمیزنه

فقط دیگه از زندگی توی ساختمون پدرش خسته شدم خونه هم خریده بود داشتیم میرفتیم مادرش فوت شد الان دیگه فک نکنم تکون بخوره از این خراب شده

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

من شوهرم ادم نبود خانوادش هم همینطور ولی ب سختی دو سال طبقه پایینشون زندگی کردم بعد زندگیم از هم میپاشید چون افسرده شده بودم و عصبیم کرده بودن بعد مجبور شدم تموم کنم ک خب سر عقل اومد و دو سال اجاره بودیم و زندگی عالی الان دوباره برگشتم طبقه پایینشون و مشکل چندانی ندارم.چون راهش پبدا کردم

رفتارواخلاقش اوکیه از نظر شغلی و اقتصادی هم وضعش عالیه  از نظر محبت و وفاداری هم درجه یکه من ...

خب اگه اونجا بمونی چی میشه مگه اونکع انقدر عاشقته توام یجاهایی بخاطر همسرت بگذر از خواستت چی میشه مگ

من شوهرم ادم نبود خانوادش هم همینطور ولی ب سختی دو سال طبقه پایینشون زندگی کردم بعد زندگیم از هم میپ ...

همه چی خوبه جز زندگی کنار خانوادش قشنگ بیماری اعصاب گرفتم افسردگی من باید برم

خب مادرشوهرم که نداری بالاسرت...دقیقا چی اذیتت میکنه از طرف خانوادش؟

نمیدونم خودم انگار دارم از داخل خودمو میخورم داشتم میفرتما یهو مادرش فوت شد