2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 49 پست
چجوری با نبض رحم و رگ هاش اشتباه نمیگرفتید؟  چند بار تو روز ؟اومد بالاتر ،تکون هاش بازم مثل قب ...

اخه قوی تر می شه حتی کسی دستشو بزاره حس می کنه وقتیم میاد بالا کامل شکم باهاش اینور اونور میرشه من الان هفته ۲۵ م حتی چرخششم می فهمم خیلی شیرینه 

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوریه حرکتش ؟ همیشه ضربه ای و روبه بیرونه؟

توضیحش سخته زودی تجربش می کنی می فهمی ولی بچه من تو روز شاید ۲ ساعت بخوابه بقیش تکون می خوره

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲
جفتتون چی بود ؟ چند بار در روز مثلا ؟ حرکتش چجوریه ؟

جفتم.قدامی.دقیق یادم.نیست چند بار در روز حرکت میکرد

حرکتشم یا میچرخید یا به صورت لگد

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
اخه قوی تر می شه حتی کسی دستشو بزاره حس می کنه وقتیم میاد بالا کامل شکم باهاش اینور اونور میرشه من ا ...

من هفته های قبل حس میکردم یکی داره بهم میزنه ،از روشکم معلوم بودش 

ولی الان حس میکنم اروم تره ،

بیشتر خوابه 

مثل نبض هستش؟هرروز هستش ؟

آره مثل نبض مثل ترکیدن حباب اینا.والا تقریبا آره هرروز هس من خیلی حساس نیستم گاهی روزا اصلا یادم میره توجه کنم میگم شاید تکون خورده متوجه نشدم البته خیلی ذوق میکنما منظورم اینه نگران نمیشم زیاد چرا تکون نخورد اینا

من هفته های قبل حس میکردم یکی داره بهم میزنه ،از روشکم معلوم بودش  ولی الان حس میکنم اروم تره ...

جنین هرچی به هفته های بالاتر میرسه خوابش بیش تر میشه تا خودشو واسه خوابای نوزادی آماده کنه اینو تو نت خوندم نگران نباش