2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیوانم کرده خسته شدم

853 بازدید | 53 پست

مشکلاتم باشوهرم یه طرف مادرشوهرمم یه طرف خودش شوهرش مرده نمیدونم دعا کرده ورد خونده شوهرم خیلی میره سمتش منو همش باجاریم مقایسه میکنه اتیش میندازه تو زندگیم چشم دیدنشو ندارم شوهرم همش طرفشو میگیره هر چی از مامانش میگم بدتر میره سمته ننش تاقبل بارداریم همش طعنه بهم میزد بچه نداری جاریت بچه دومشو میخواد بیاره شما نازایید الان که باردار شدم باهام قهره یه زنگم بهم نمیزنه 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بذار بگه ب حرفاش اهمیت نده جلو شوهرت هم از بدی مادرش نگو اینجور شوهرت بیشتر سمت مادرش میره کار خودتو بکن ب حرفا مادرشوهرت هم توجه نکن پیش شوهرت اصلا  از بدی مادرش نگو 

خو نگووووو عزیزم  چکاریه یمدت بیتفاوت بااااش

نمیتونم 😭😭😭به شوهرم میگه بچه مال توهست مادر هیچ کاره هست بهم میگه بچت استرسی میشه میگه تو اروم نیستی هزار حرف نیش دار میزنه

دعا و ورد چیه عزیزم، مادرشه دیگه

اینطوری بارش اورده.

اما درباره زنگ زدن، نظر من اینه که دوری و دوستی بهتره

خوشت میاد زنگ بزنه سر یه چیز جدید طعنه بزنه!؟ حوصله داریا

با بچه ات خوش باش🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم بذار بگه ب حرفاش اهمیت نده جلو شوهرت هم از بدی مادرش نگو اینجور شوهرت بیشتر سمت مادرش میره کار ...

اخه فکر میکنه ننش بام خوبه مامانشو وقتی میبینم کلی حرص میخورم نمیتونم بی تفاوت باشم اونم بام قهر کرده که چشم نداشت منو بارداریمو ببینه

بترس از مردي كه مادر خودش رو بخاطر حرف يكي ديگه ( نگم خودش بفهمه مادرش خوب نيست ) بزارِ كنار 

اين مرد اصلا قابل اعتماد نيست 

و شما هم تلاش نكن به خورد شوهرت بدي مادرش بد يا خوب 

چيكار به ديگري داري زندگي تو بكن 

حرف ديگران برات مهم نباشه مگه باردار نيستي هزار و يك كار هست تو بارداري براي خودت و بچه ت ميتوني انجام بدي كه اصلا وقت فكر كردن به مادر همسرت و نخواهي داشت !!!!!!

بنظرم با شوهرت همکاری کن و محبت کن ... هر چند سخته.  اما تو خوبه ی قصه باش،بذار اون بد باشه چ ا ...

بخدا باهاشم خوب باشم دخالت میکنه نیش میزنه میگه بچت بدنیا بیاد من مامانشم دلم میخواد خفش کنم پرزن بیوه رو