2777
2789
عنوان

چیزای کم کالری چی بخورم؟باردارم.بهداشت میگه زیاد وزن اضاف کردی..😐

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 39 پست
جدی میگی؟شما چند کیلو اضاف کرده بودی؟آخیی عزیزم چند هفته دنیا اومد مگه؟

کلا هشت کیلو اضافه کردم آخرش بس که رعایت کردم 

سی و شش هفته و شش روز به دنیا اومد 

از من بشنو سر خود هیچ کاری نکن برو یه دکتر تغذیه خوب رژیم بارداری بگیر ازش رعایت کن عالیه واقعا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سعی کن توی این دو ماه دیگ نهایت ۵ کیلو اضافه کنی  خیلی سخته  ولی خب تو ۳ ماه اول تهوع دا ...

وای امان از این شوهرم شیر محلی میخره سرشیرشو میگیره خودش لب نمیزنه میزاره تو یخچال میگه صبحانه بخور.یا ژله درست میکنه کلی شکر میزنه توش...و خیلی کارای دیگه این مدلی.هرچی توضیح میدم براش تو کتش نمیره..منم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😄🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای امان از این شوهرم شیر محلی میخره سرشیرشو میگیره خودش لب نمیزنه میزاره تو یخچال میگه صبحانه بخور. ...

خب رعایت کن حالا وزن هیچی دوراز جون قند و فشار و اینا نگیری گل

برای سلامتی آقا امام زمان صلوات
وای امان از این شوهرم شیر محلی میخره سرشیرشو میگیره خودش لب نمیزنه میزاره تو یخچال میگه صبحانه بخور. ...

ژله که خودش کلی شکر داره دیگه چرا توش شکر میریزه؟؟ شکر که ارزش غذایی نداره، ریسک دیابت رو تو شما بالا میبره! چه کاریه واقعاً. 

من زیاد نمی خوردم کلاً حجم غذام کمه. تو بارداریم و کلاً دو ماه آخر بیشتر حجم خوراکم پروتئین و میوه بود و شکر خدا دخترم کم وزن نبود. ۳۵۰۰ بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عزیییزم..من تا آخر ماه 5 اونجور بودم.

اخه میدونی چرا من کم کردم الان ۲۳هفته ام چون من قبل اقدام رژیم تعین جنسیت گرفتم از ۸۳اومدم۹۴😅😅۱۰ کیلواضافه کردم ماه ههای اول بارداریم باتوجه ب ویار شدید باز ۳کیلواضاففه کردم‌ولی کرونا گرفتم وحس بویایم زبین رفت ونمیتونم مزه هاروبفهمم منی ک روزی ۴میان وعده میخوردم الان ختم شده ب یه ناهار ساعت ۳ویه شام تازه اونم مزشونودرک نمیکنم نمیدونم چی دارم میخورم بچمم معلومه کوچیکه زیاد شکم ندارم از ۹۷اومدم واسه ۹۰😄

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘
ژله که خودش کلی شکر داره دیگه چرا توش شکر میریزه؟؟ شکر که ارزش غذایی نداره، ریسک دیابت رو تو شما بال ...

خداروشکر.از 3500به بالا خیلی سخت میشه زایمان.تجربشو داشتم.اره حق باشماس نه دیگه از امروز انشالله میخوام رعایت کنم 

اخه میدونی چرا من کم کردم الان ۲۳هفته ام چون من قبل اقدام رژیم تعین جنسیت گرفتم از ۸۳اومدم۹۴😅😅۱۰ ک ...

وای جدی؟ماشالله...احساس سنگینی نمیکنی؟خیلی سخته 90 کیلو.من که قشنگ وزنشو رو قسمت پایین بدنم حس میکنم و اذیت میشم.قدت چنده؟طبیعی زایمان میخوای کنی؟

اسی نگاه تیکرت میکنم میگم خدایا مال منم میشه فقط ۹هفته مونده تازایمان😍

عزیزم برات پیام داده بودم جواب ندادی.شما تاپیک پربازدید داشتی ترکید داستانش چی بود؟داستان زنداییت