2777
2789
عنوان

رفتم واکسن ۱ سالگی دخترموزدم اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 53 پست
موز . بادام .پسته. گردو . مویز ایناخیلی خوبن. دخترمنم هنوز درحال درندون دراووردن طفلی اذیت میشه منم ...

اینا رو از چندماهگی میشه به بچه داد؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ۶ماهگی

به صورت آسیاب شده میدید مغزا رو؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
عزیزم بچه تایک وقتی خوب رشدمیکنه من بعدکه به غذا میوفته وزنش ثابت میمونه..من بچم به دنیااومد۴ کیلوبو ...

راست میگه کمه

۲ کسلو کم داره

یک سالگی باید سه برایر وزن تولد بشه یعنی ۱۲

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانوماقطره اهن چندقطره میدین..ویتامین آد روچندقطره

قطره آهنا فرق میکنن به میزان دوز آهنشون

اینایی که بهداشت میده ۱۵ قطره باید بدی

مولتی ویتامین یه سی سی کامل

قطره آهنا فرق میکنن به میزان دوز آهنشون اینایی که بهداشت میده ۱۵ قطره باید بدی مولتی ویتامین یه سی ...

همینایی که بهداشت میده رومیگم باقطره آدکه داده..پس آدروبایدقطره چکون پرکنم بدم.اهن رونصفه اره،،؟؟