2777
2789
چی بگم! با این وضع و کرونای هفتااادددددد برابری فکر دیگه ای نمیتونم بکنم واکسن رو این کرونا تاثیر ...

مطمئن باشید قبل از شناخته شدن و فراگیر شدنش توی انگلیس خیلی ها درگیرو ناقل ویروس بودن و جابجا شدن و همین الانم خیلی فراگیره. . . . کافیه زمان بگذره و مشخص شه، اونوق میبینیم صدها نفر ناقل بودن و تو دنیا متراکم شدن و ویروس رو پخش کردن

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
ن بابا کرونا یساله اومده، ۷،۸سال کجا بوده؟ بعدم‌پ چرا فقط انگلیس اینجوری شده؟

عزیزم اخبار و همه جا میگن

سرچ کن گوگل اگه اشتبا بود حرفم بعد بگو

مثه همون موقع ک فقط از چین شروع شده بودم این دفعه انگلیسه

هیاهوی بسیار برای هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم! با این وضع و کرونای هفتااادددددد برابری فکر دیگه ای نمیتونم بکنم واکسن رو این کرونا تاثیر ...

من الان راجبش خوندم نوشته شواهدی وجود نداره که واکسن روش تاثیر نداشته باشه و معلوم نیس که کشنده تر از قبل باشه فقط تنها فرقش اینه که ۷۰ سرعت انتقالش بیشتره.

من مشکلی با تموم شدن دنیا ندارم فقط طاقت از دست دادن عزیزامو ندارم و دوس دارم بزرگ شدن و موفقیت پسرمو ببینم..

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
وایی نگو 🙁

اره خب

همین کوید19روهم قبل ازینکه شناسایی بشه خیلی ها جونشون رو دادن بعععععد کم کم اعلام کردن آمار دادن. . درصورتیکه از چندوقت قبل شیوع پیدا کرده بود و تلفات میداد

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من الان راجبش خوندم نوشته شواهدی وجود نداره که واکسن روش تاثیر نداشته باشه و معلوم نیس که کشنده تر ا ...

اوه همین الانش روزی ۳۰۰ ۴۰۰ میگیرن ک 🙁

هیاهوی بسیار برای هیچ...
خدا نیت کرده از کل جهان دو سه نفر انگشت شمار بمونن بقیه همه فاتحه ...

آره یکیش روحانیه

سلام . گروه قرمزم از ۲ دی ماه ۹۹ شروع کردم برای لاغری در گروه بامداد خمار وزن الانم ۸۰ وزن هدف تا عید ۶۵ وزن هدف نهایی ۵۵ با قد ۱۵۵  . من میتوانم