2777
2789

ما با فامیل رابطه نداریم ینی خیلی کم‌

امروز عمم زنگ‌ زد به مامانم پشت تلفن گریه 

که‌ ‌دخترش ( مثلا مینا) مدام با اینو اوون میپره ، 

دختر عمم‌۲۵ سال پیش طلاق گرفت الان ۴۷ سالشه ،

۱۷ بود ازدواج کرد ۲۷ با یه پسر ۸ ساله طلاق گرفت 

بچه‌رو داد شوهرش مهریه گرفت ، بعد مهریه رو داد دوست پسرش بیست سال با این پسره دوست بود یسال عقد موقت کرد هم خونه شدن بعد برگشت وسیله هاشم نیاورد اوون مهریه اندی سال پیشم پس نگرفت ، الان سه سال با مردها طبق گفته های عمم عقد موقت میکنه ، بعد جدیدا گفته متاهل عذاب وجدان دارم ، با پسرها میره ، اوونم پسرهای ۲۲ ۲۳ 

عموم براش خواستگار فرستاده دو تا یکی ۴۲ یکی ۵۰ 

گفته اینا پیرن ، بعد عممو تهدید کرده خونه بنامم بزنی که پسر زیر ۳۰ بیاد خواستگاریم 

عمم همش گریه میکرد میگفت هرشب جیغو داد میکشه که درکم کنید من سنم بالاست ولی پسر کم سن میخوام چون من فرق دارم دلم جوونه 😶 

میخواست مامانم باهاش حرف بزنه چون مادرم مشاوره زیر نظر دادگستری دارن 

ولی من گفتم دخالت نکنه ، چون این زن اصلاح نمیشه 

سلیقش اینه 

حتی یه مدت با داماد عمم ریخته بود روی هم 

بخدا ترسیدم گفتم برا مامانم دردسر میشه ، بنظرتون کارم درسته؟ 😔😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاوت نکن  حتی بدترین ادم روی زمینو زمین وامونده گرده😓 دیدم ک میگم عزیزم

کی میشه زمین بچرخه اون چیزی که میخوام اتفاق بیفته😔😔😔

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
قضاوت نکن  حتی بدترین ادم روی زمینو زمین وامونده گرده😓 دیدم ک میگم عزیزم

نه بابا به من چه 

فقط توضیح دادم همه اینارو هم عمم میگه 

و دختر عمه های دیگم که خواهرشن ، خیلی از دستش کشیدن خسته شدن 

من برا مامانم گفتم گفتم بگو نمیدونم بفرستن یه جا دیگه 

خوب الان موضوع این بنده خدارو تعریف کردی چی شد خودش میدونه و خدای خودش  # ‍ به من چه به# ...

گفتم که بدونید اخلاقشو ، اخه مامانم به حرف من کرد گفته نمیدونم نمیتونم کاری کنم یا مشورتی یا معرفی 

چون هرچی گفتن بره مشاوره قبول نکرده 

روزنه امیدشون طرح دوستی و فامیل ینی مامان من بود