2777
2789
خخخخ. الان که داریم فعلا اقدام میکنیم

وای از اقدامم میترسم از بس این بارداریم سخته ولی خداروووشکر بازم دیگم بچه نمیارم

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سلامتی ایشالا. من ساعت دو عملیات تموم شد جون ندارم برم حموم

گناه داره نجس خوابیدن پاشو تنبل برو حمام

من ش هرم مشکل اسپرم داره. بچه دار نمیشیم. تحت درمانه. منم از اقدام خسته شدم

انشاالله بچه دار میشی عزیزم از خدا بخواه نذر کن انشاالله خدا بچه های تپلی بهت میده 

گناه داره نجس خوابیدن پاشو تنبل برو حمام

نخوابیدم ک هنوز. بیدارم. شوهرم رفت اومد خابید ولی من جون ندارم اصلا. آخه شوهرم واریکوسل داشت. عمل کرده. دکتر بهش دارو های تقویتی داده. شانس من بجای اینکه دارو ها رو اسپرم تاثیر بزاره روی قوت کمرش و اونجاش تاثیر گذاشته. پدرم درمیاد تا تموم شه

نخوابیدم ک هنوز. بیدارم. شوهرم رفت اومد خابید ولی من جون ندارم اصلا. آخه شوهرم واریکوسل داشت. عمل کر ...

خخخخخ این مردا هیچیشون درست نیست بخدا منم آرزو ب دل موندم ی کاری درست بکنه یا ی حرفی درست بزنه 

قربونت ایشالا

من شوهرم میگفت بچه دوم نه بعد هر وقت موقع اقدام بود خودش انجام میداد هروقتم پریود میشدم میگفت پس چی شد منم لجم میگرفتا

خخخخخ این مردا هیچیشون درست نیست بخدا منم آرزو ب دل موندم ی کاری درست بکنه یا ی حرفی درست بزنه 

همین بخدا. بعضی شبا 40 تا 50 دقیقه طول میکشه. میگم. تورو خدا تمومش کن میگه نمیشه خو چی کنم. بی حس میشم. مثل امشب. 45 دقیقه طول کشید

همین بخدا. بعضی شبا 40 تا 50 دقیقه طول میکشه. میگم. تورو خدا تمومش کن میگه نمیشه خو چی کنم. بی حس می ...

وای خدا ب دادت برسه انشاالله خوب مبشن شماهم باردار ناراحت نباش توکل ب خدا

خخخخخ. واسه مردا لذت داره دیگه 

میخوام لذت نداشته باشه با دست پس میزنند با پا پیش ایش از این اخلاقاشون عین بچه هان