2777
2789
عنوان

یکی که مثل من بی کس و کاره بیاد حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
اره توفکرم که یه دکترخوب پیداکنم راستش خودمم از عواقبش میترسم ازرو لجبازی این تصمیمو گرفتم 

من یه مدت از خانواده ام بریدم در ارتباط بودم اما نه اینکه زنگ بزنم و برم دیدنشون 

فقط اونا زنگ میزدن 

بعد از یه مدت فهمیدم داشتنشون چقدر خوبه 

اگر برای همیشه رفته بودم چی میشد؟ 

خانواده به آدم خیانت نمیکنه ته ته تهش دلتو بشکنه اما خیانت نمیبینی من تجربه اش کردم 

شروع کن به خودت برس 

برو دکتر 

به زندگیت برس 

اگه میتونی برو سرکار 

اگه نه کار مورد علاقتو بکن 

و حتما حتما یا روزانه 20دقیقه برقص یا ورزش کن 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنمایت سعی خودمو میکنم اول باید برم دکتر 

خواستی من کمکت میکنم درخواست دوستی بده 

چون آدم تا یه پایه نداشته باشه کاری نمیکنه 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر