2777
2789

اینقدر حسرت گذشته نخورم که امروز وفردام حال خراب وخرابتر بشه  یادم باشه من همون فرشته قوی بودم که خیلی محال ها براش شد والان ...شاکر باشم قوی دوباره روزهای سبز وقشنگ میاد امیدوارباشم به اینده یه عالمه فکر وایده که فقط فرشته قوی وشجاع میتونه مامان قوی هم باشه همسر قوی هم باشه اینقدر به از دست دادن ها نچسبه شکر کنه به همینی که هست وداره سخته ولی باید بجنگی وقتی کودکی مادرم را از دست دادم خیلی حرفها رفتارها باعث دلشکستنم شد ولی قوی بودم گریه میکردم خم میشدم ولی میرفتم جلو الان با اون فرشته خیلی فاصله گرفتم خورد له شده خودمو میبینم نمیدونم کی میخوام دوباره بلندشم دوباره شکوفه بزنم وبرم بالا وبالاروحم احتیاج به تحول داره باید برگردم قوی تر از قبل نه با حسرت روزهای رفته بلکه امید به اینده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه این موقعه میگم کاش زودصبح بشه  چون دلتنگی عذابم میده

سخته دلتنگ کسی شی ک لیاقتت رو نداره و یه ادم بی لیاقت مضخرفه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
چی شده عزیزم؟دل منوشوهرسابقم شکست توچی شدی؟

منم یجورایی مث تو😔🙃بدشکستم بد خورد شوم بد له شدم بد غدورم شکست نمیدونم نفرین کنم بدبخوام؟ چی؟😑

اینقدر حسرت گذشته نخورم که امروز وفردام حال خراب وخرابتر بشه  یادم باشه من همون فرشته قوی بودم ...

دورت بگردم خواهری میفهمم چی کشیدی😔برات دعا میکنم ب زودی همونی بشی ک هستی

حالت روکاملا این شبهادرک میکنم فردامیشه یک هفته که شوهرم بخاطرخیانتهاش بایه بچه ازم جداشد

اکثر مردا (نمیخوام جمع ببندم شاید باشه تکو توکشون) خیلی مضخرفن همشون همینن یه قلب سیاه دارن خیلی سیاه ک با عواطف لطیف خانوما بازی میکنن😑😥

اکثر مردا (نمیخوام جمع ببندم شاید باشه تکو توکشون) خیلی مضخرفن همشون همینن یه قلب سیاه دارن خیلی سیا ...

دقیقا باورکن فرق نداره دوست دخترشون باشی یازنشون اونیکه کارش شکستن قلب ادمهاست راحت اینکارومیکنه.ببین شوعرمن به بچشم رحم نکردبه زندگیش رحم نکرد

دقیقا باورکن فرق نداره دوست دخترشون باشی یازنشون اونیکه کارش شکستن قلب ادمهاست راحت اینکارومیکنه.ببی ...

سخته درک این موضوع واسه یه زن سخته بمیرم چی کشیدی؟؟؟؟😰😰😭😭

سخته درک این موضوع واسه یه زن سخته بمیرم چی کشیدی؟؟؟؟😰😰😭😭

فقط خودخدا دیدچی کشیدم من هیچکس هم دورم نیست حالم بدمیشه یه لیوان دستم بده یاارومم کنه فقط خداروصدامیکنم وقت گریه

فقط خودخدا دیدچی کشیدم من هیچکس هم دورم نیست حالم بدمیشه یه لیوان دستم بده یاارومم کنه فقط خداروصدام ...

منم همینطورم خواهری دورت بگردم اون لیاقتشو نداشت عزیزم😭😭😭بره گمشه عوضی مردای خیانت کارو فقط باید کشت با جرثقیل له کرد ....با کی خیانت کرد؟

منم همینطورم خواهری دورت بگردم اون لیاقتشو نداشت عزیزم😭😭😭بره گمشه عوضی مردای خیانت کارو فقط باید ...

شوهرت بوده؟من هیچوقت نفهمیدم کی بوده فقط دوتاعکس پیداکردم که بادونفرمختلف بود ولی بعدافهمیدم به همون دوتا اکتفانکرده