2789
واقعا مثلا صالح آباد و این جاهام نمیشه در حد ۴0 متر  

عزیزم .من میتونم در این رابطه بهت کمک کنم چون خودم دنبال خونه بودم و قیمت همه جا رو در اوردم . 

اپارتمان نو ساز تو قرچک   متری ۱۲ تومنه .

تو طلائییه ی قرچک متری ۱۰ .

تو خونه های چند سال ساخت متری ۸ ال ۷ تومن 

خونه ویلایی رو ک اصلا دنبالش نباش خونه قواره جلو سند ۳ دانگ تو  محل های اطراف  قرچک اونم ۵۰ متری ۶۰۰ ب بالا .

تو شهر ری ک اصلا فکر نکن بتونی بخری .

مگر تو همین قرچک و ورامین و محل های اطرافش اپارتمان بگیری . البته خونه ویلایی طمت باقراباد و خیر ابادمیتونی ۵۰ متری پیدا کنی  اون قیمت ولی محلش برای زندگی خوب نی .

تو این سمت ها فقط و فقط طلائیه و اریا شهر و قرچک و منبع اب و  زیباشهر ۲۴ متری و شهرک کارگر و امام علی   و ایستگاه ژیان اونم تا میلاد ۱۰ ب درد زندگی میخوره  ک با پول شما میتونی ی  واحد اپارتمان خوشکل بگیری . 

عزیزم .من میتونم در این رابطه بهت کمک کنم چون خودم دنبال خونه بودم و قیمت همه جا رو در اوردم . ...

خیلی ممنونم عزیزم از اطلاعاتی که دادین گفتم که برای سرمایه گزاری میخوایم برای خودمون نمیخوایم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی ممنونم عزیزم از اطلاعاتی که دادین گفتم که برای سرمایه گزاری میخوایم برای خودمون نمیخوایم 

پس اینجا بهترین جاست ک بهت معرفی کردم . چون خیلی جای خوبیه  و چون همه چی داره و پیشرفت کرده است قیمت خونه هاش هم خوب میره بالا .خدایی جای خوبیم هست برای زندگی اینجاها ک نام بردم . چون هم بیمارستان نزدیکه هم مرکز خرید . هم سوپری و.... و راحت هم رهن میره . میتونی مثلا ۵۰ میلیون بدی ماهی ۴۰۰ 

یا ۳۰ بدی ماهی ۸۰۰ دیگ دل بخواهیه

ی

سند دار یا قولنامه ای؟؟

سنددار شاید بشه ولی با پول شما سخت گیر میاد اما قولنامه ای راحت پیدا میشه. فردیس بعضی خیابوناش هست که کلا تمام خونه هاش قولنامه ایه  هیچ مشکلی هم نداره تو خرید و فروشش. میتونی دیوار سرچ کنی

سنددار شاید بشه ولی با پول شما سخت گیر میاد اما قولنامه ای راحت پیدا میشه. فردیس بعضی خیابوناش هست ک ...

بله عزیزم آخه چون ما نصف پولمون از وام هست یه سری شرایط داره که یکیش سند وگرنه قول نامه ای راحتتر گیر میاد 

جاقحطه سگچک انرامین

اصلا درست نیست ب محل زندگی کسی اینجور توهین کنید . والله من ک اونجا رفتم سگش می ارزید ب خیلی از جاهای تهران و بالاشهر.

و خونه هایی داشت ک  با ویلاهای شمال مو نمیزد.... عزیزم شما قله قافم خونه بگیری ببخشید دور از جون همه و شما  اخرش  ی متر جا داریم تو پایین شهر ...یعنی بهشت زهرا . پس زیاد ب مکان زندگی اهمیت نده چون شاید اون خونه از لحاظ شخصیتی تو رو بزرگ کنه ولی از لحاظ انسانی خیر .