2777
2789
عنوان

ترامادول

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 25 پست
خودش هم پشیمونه داره سعی میکنه ولی من میترسم بخاطر دارو بچه دار نشیم هیچ وقت

باید کمکش کنی کم کنه ب مرور زمان کم کنه فقط یه توصیه بت میکنم از قرصای b2 و جایگزینایی ک برای ترک اعتیاد میدن استفاده نکنید فقط تعدادش و دوزش کم کنه استراحت کنه مایعات زیاد بخوره مخصوصا دوغ و شیر شیرینی جاتم اصلا نخوره شوهرمنم یمدت درگیرش بود ولی دوز پایین 

خودمم هورمون مردانم زیاده رفتم دکتر گفت باید شوهرتم آزمایش اسپرم بده اینم نرفت میگه اگه آزمایش خون بود میومدم آخه ما یه پسر ۱۰ ساله داریم به خاطر همون میگه من سالمم  اونموقع شوهرم هیچی استفاده نمیکرد میگم یعنی الان بخاطر ترامادول شاید ضعیف شده 

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای چی باید بچه بیاری توی این شرایط؟!

صبر کن خود ترک کنه و حتی مدت نسبتاطولانی از ترکش بگذره و مطمئن شی که برنمیگرده بهش بعد اقدام کن!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

گاهی وقت ها معتادها دوباره برمیگردن به مصرف 

نظر من رو میخوای شما که یکی داره واقعا نیازی نیست بخوای دوباره بیاری

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
باید کمکش کنی کم کنه ب مرور زمان کم کنه فقط یه توصیه بت میکنم از قرصای b2 و جایگزینایی ک برای ترک اع ...

اینم دوز پایین استفاده میکنه اولاش ۲۰۰ میخورد الان کرده ۱۰۰ روزی ۳ تا هیچی استفاده نمیکنه جایگزین فقط استامینیفون و پروفن اینا میخوره وقتی سردرد داره

برای چی باید بچه بیاری توی این شرایط؟! صبر کن خود ترک کنه و حتی مدت نسبتاطولانی از ترکش بگذره و مطم ...

پسرم خیلی بی قراری میکنه اصلا فکر میکنم افسرده شده خودمم یه شهر غریبم خونوادمم اینجا نیست با کسی رفت و امد نداریم پسرمم همش بیتابی میکنه میگه چرا من خواهر برادر ندارم

اینم دوز پایین استفاده میکنه اولاش ۲۰۰ میخورد الان کرده ۱۰۰ روزی ۳ تا هیچی استفاده نمیکنه جایگزین فق ...

الان دوزش اورده پایین قبلا روزی ده تا بوده ک خیلی دوز بالایی و ترک کردنش خیلی سخت تر از کسیه ک مقدارردوز مصرفیش دوزی ۲ تا یه دونه ۲۰۰ بوده سردرد داشتن هم طبیعیه سم توبدنشه.... دوغ زیاد بش بده با شیر سم باید از بدنش خارج بشه

الان دوزش اورده پایین قبلا روزی ده تا بوده ک خیلی دوز بالایی و ترک کردنش خیلی سخت تر از کسیه ک مقدار ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

پسرم خیلی بی قراری میکنه اصلا فکر میکنم افسرده شده خودمم یه شهر غریبم خونوادمم اینجا نیست با کسی رفت ...

چند سالشه؟'

بیتابیش برای چند ماه هست که اونم با رفتن کرونا خیلی کمتر میشه ولی آوردن بچه دوم بحث یک عمر هست. بعدشم نگاه به بچه ات نکن اون نهایتا گاهی باهاش بازی بکنه ولی تویی که مسئولیت و آینده بچه روی دوشته

چند سالشه؟' بیتابیش برای چند ماه هست که اونم با رفتن کرونا خیلی کمتر میشه ولی آوردن بچه دوم بحث یک ...

۱۰ سالشه نمیدونم به خدا همینجوری موندم خودمم دیگه افسرده شدم