2777
2789
@مرمری1372     @فرنازحبیبی    

تگ چی میگه؟؟؟؟؟🥴🥴🥴🥴

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان میام 👍👍

بپر 🤣🤣🥰🥰🥰🥰

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من اگه همچین جایی تگم کنه لغوش میکنم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣یادم باشه تگت کنم 😉

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
افرین😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دست ب غذای تو نمیزنم 

تو رو نمیخورم 

گذاشتم تو بخوری 

حرص نزن همش واسه خودته 

میذارم تو بخوری 

گ.. خوردی بزرگ شدی دور برت داشته 

گ..... اگه خوردنی بود تو دهنت لوله کشی میکردن 

گ.... رو تو فقط میتونی بخوری 

گ.. بخور

نترس غذای مخصوص خودته

بله میگم ک پربازدید امشبه😂😂

بله خودم پر بازدیدش میکنم😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تگ چی میگه؟؟؟؟؟🥴🥴🥴🥴

بیان‌بخونن😂😂😂😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😷اودافظ👋

😁😁😅😅😅

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
دوست من اگه همچین جایی تگم کنه لغوش میکنم🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂ن مال من ازین غلطا نمیکنن