lovefe مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 عنوان میشع بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 17 پست بچه ها من باردارم الان لکه بینی شدم قهوه ای الان قرمز ...تست دادم دوباره دادم دوخط شد...نمیدونم شما سابقه سقط دارید بچه میفته چجور میشع 1399/10/01 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مـاه_درمرداب عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 648 چندماهه؟چجوری؟لکه قهوه ای داشتی؟چیزی افتاده از رحم؟منظورم اینه ک حس کردی؟ اولیو کورتاژ کردیم ناهنجاری داشت یمدت لکه بینی داشتم متوجه نشده بودن از ناهنجاریه ۱ماه استراحت کردم بعد فهمیدنش ۹هفته سقط کردیم ولی دومیو خودم خواستم جــاݩ بـہ جـانـم هـم ڪنند آرام جـاݩ من تـــویــ♥ــے
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 اولیو کورتاژ کردیم ناهنجاری داشت یمدت لکه بینی داشتم متوجه نشده بودن از ناهنجاریه ۱ماه استراحت ... یعنی خودت خاستی طبیعی؟انداز بچه باید خیلی کوچیک باشه..اگه بیفته حس میشع؟
مـاه_درمرداب عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 648 یعنی خودت خاستی طبیعی؟انداز بچه باید خیلی کوچیک باشه..اگه بیفته حس میشع؟ اره خودم خواستم اره متوجه میشه ولی برای من قلبشم تشکیل شده شما احتمالا میتونه این لکه لکهی جایگزینی باشه جــاݩ بـہ جـانـم هـم ڪنند آرام جـاݩ من تـــویــ♥ــے