2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

266 بازدید | 26 پست

بچه ها از کجا بفهمیم رابطه مون عشقه یا هوس؟؟؟

یم ساله باهمیم تا خواستگاری ام اومدیم مامانش لج کرده نمیادالبته یه بار اومد با اصرار پسرش ولی یه دعوایی شد که دیگه گفت نمیرم با کلی تهدید به نفرین و این چیزا دوست پسرم به خانوادش گفت کات میکنم بعد منم به خانوادم گفتم کات کردیم دوتاخانواده راصی نیستن. ولی خودمون هنوز باهمیم. خیلی دلتنگ هم میشیم انگار یه چیزی گم کردیم. همش درحال پیام و زنگ زدنیم اینم بگم دوماه همش گریه و اشک و این چیزا داشتیم واقعا میخواستیم جداشیم ولی نتونستیم. الانم در عرض چهار روز  دوبار همو دیدیم ولی بازم دلم براش تنگ شده اونم همینطور.ادم چجوری بفهمه وابستگیه؟عشقه؟یا هوسه رابطش؟؟

خدایی که بشدت کافیست ....

درموردرابطه جنسی حرف نمیزنین؟

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی☹معلومه ک عششششقه

ایشالا بهم برسید

اینجور عشقا سختیای خودشو داره تا بهم برسید

بجنگید برای هم و ب عشقتم همینارو بگو از طرف من😍

از ته دل آرزو کردم بهم برسید و تا اخرش عاشق بمونید

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
اگه عشقه باز میاد خواستگاریت

خب باید صبرکنیم من گفتم یکسال صبر کنیم اونم گفت باشه ولی واقعا خسته شدیم انقدر التماس مامانشو کردیم فقط منتظر معحزه ایم 

آخی☹معلومه ک عششششقه ایشالا بهم برسید اینجور عشقا سختیای خودشو داره تا بهم برسید بجنگید برای هم و ...

فدات بشم عزیزززززم انشالا توام هرچی میخوای خدا بهت بده 

منم8سال با یکی بودم دوهفتس جداشدیم.اومدخواستگاری ب خاطر ازمایش ژنتیک باید میدادو نداد جداشدیم.امکان داره باز برگرده؟اصن پسرا بعد رابطه میتونن راحت فراموش کنن؟خواهش میکنم چیزی میدونین بگین