2777
2789
عنوان

نامهربونی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 34 پست
اشکال نداره عزیزم  نارحت نباش اخر شب دوباره بزار  انشالله به جوابت میرسی  نا امید نب ...

الهی امین باور کنید تحت فشارم خسته ام سوراخ شدم انقدر امپول زدم بدتر ازاینا زودرنج شدم شکننده شدم دعام کنید ازمایشم مثبت شه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الهی امین باور کنید تحت فشارم خسته ام سوراخ شدم انقدر امپول زدم بدتر ازاینا زودرنج شدم شکننده شدم دع ...

میدونم عزیزم  هر کس تو این زمانه بخاطر فشار های روحی رود رنج میشه اعصاب ادم نمیکشه 

برات ایت الکرسی مبخونم هم اروم بشی هم به مراد دلت برسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبورم نیست با همه مثل طلبکارا رفتار کنه مجبوره؟!! هرکی هرکار صلاح بدونه انجام میده  حتما مردم ...

افرین بهت حتما اخرو عاقبت خوبی داری عقده ای ازسنت خجالت بکش یه زره بچه ای اومدی به من تذکر میدی اصلا مگه تو میدونی من درمورد چی حرف زدم ناراحتی پیام نمیدادی عقده ای

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
[QUOTE=169461324]تو بزرگی ولی سواد و شعورت کم "ذره" نه زره خوبه که آدم به جای اینکه بدن و سنش زیاد ب ...

چقد بی ارزشی!!!

جواب دادن به تو توهین به شخصیت خودمه

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚
تو بزرگی ولی سواد و شعورت کم "ذره" نه زره خوبه که آدم به جای اینکه بدن و سنش زیاد بشه عقلشم رشد کنه ...

میدونی چیه اگه مثل تو میومدم از هیزی مردا میگفتم که به بدنم نگاه کرده خوب جواب میدادن مخصوصا اقایونی که تو جلد خانوما هستن بی ارزش 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
میدونی چیه اگه مثل تو میومدم از هیزی مردا میگفتم که به بدنم نگاه کرده خوب جواب میدادن مخصوصا اقایونی ...

مریضه روانی😂😂😂

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚
فقط حرصم میگیره دهاتی مث تو واسم زبون در بیارن تو هنوز فرهنگ اومدن تو فضا مجازی نداری  یه مشت ...

اخی عزیزم قشنگ معلوم شد کرمکی هستی دیدی گورتو گوم نمیکنی توکه دوست داری حرف مفت بزنی نگو پس جوابتو نمیدم تو برو نظرات +۱۸بزار همه بفهمن شغلت چیه 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تو بزرگی ولی سواد و شعورت کم "ذره" نه زره خوبه که آدم به جای اینکه بدن و سنش زیاد بشه عقلشم رشد کنه ...

شما چرا بی دلیل به استارتر توهین میکنید

بدون هیچ دلیلی وارد تاپیک شدید و بحث راه انداختید

لطفا تاپیکی که دوست ندارید وارد نشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar