2777
2789
عنوان

کیست مویی

200 بازدید | 24 پست

واااای واقعا اعصابم بهم ریختس ! چرا از بین این همه ادم من باید کیست مویی بگیرم ؟؟؟😭😭 توی اینترنت خوندم درصد کمی از زنا اینو میگیرن . من خیلی وقته دارم ۲ ۳ سال میشه !بعضی وقتا مشکلی نداره نه خون میاد نه درد و خارش اینا داره . ولی بعضی وقتا واقعا کلافم میکنه امروز مهمونی بودم دیدم لباس زیر یه مقدار کم خونی شدع بعد اون قسمت دنبالچه نبود اصلا قسمت وسط لباس زیرم بود انگار که پریود شدم ولی تا پریودم کلی مونده ! اصلا خستم کرده همشم ترس اینو دارم بزنه به نخاع یا ابسه کنه مجبور شم عمل کنم !! در ضمن فقط ۱۹ سالمه . بدجور اعصابمو داغون کرده میشه بگین کسی هست داشته بوده و عمل تکرده باشه؟ مشکلی پیش نیومده واسش؟

نمیشه خودش بعد یه مدت بدون عمل اینا بره؟

وزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من دوبار عمل کرده همیشه باید اون قسمتو تمیز نگه داری منظورم اصلاحه اصلا نباید مو داشته باشه

الان اگه چرک کرده یه پیاز بردار از وسط نصف کن بذار کباب شه بعد خنک شه بذار اون قسمت ببند بعد چند ساعت همه چرکا میاد بیرون

اصلاااا دل عمل کردنو ندارم! من یه امپول نمیتونم بزنم این خیلی عملش وحشتناگ و سخته

نه اصلا اینو نگو 

من انقد طاقتم کمه و ترسوام 

ولی اینو اصلا متوجه نشدم راحت بود 

تازه من دوتا هم بچه شیر میدادم 

بعد زایمان اینطوری شدم 

خدا خیرش بده دکتره عالی بود بخدا 

یه ربعم نشد 

بعدم تو خونه به کل کارام رسیدم .