2777
2789
عنوان

'' تو جمع به بچه ها هم چایی بدید'' ☕🍫

1220 بازدید | 77 پست

🍵🍵🍵

سلام

یادمه وقتی بچه بودم، یه دختر بچه ی شاید حتی 6ساله یا حتی کمتر شاید(!) خیلی ناراحت بودم از بچه بودنم. 

همیشه به مادرم و پدرم میگفتم : خداکنه زودتر بزرگ شم  

وقتی اونها دلیل رو ازم میپرسیدن می گفتم: 

'' تو مهمونی ها منو آدم حساب نمی کنن!   '' 

یادمه تو جمع ها همیشه از دور انتظار میکشیدم که سینی چای یا میوه زودتر به من برسه تا بردارم. اما تا میرسید از بالای سرم رد میشد و من با افسوس نگاش میکردم و دلم میشکست  

بعضی جاها که میرفتیم برام بشقاب جدا هم،،، حتی نمیذاشتن جلوم!   آخه چرا...؟ مگه کودکان انسان نیستند؟ 

اونها هم روح دارن! میفهمن! تو ناخودآگاهشون اثرات بد داره! حتی گاهی از اون دسته صاحبخونه ها هم متنفر میشدم بابت رفتار های بی فرهنگانشون! 

الان که بزرگ شدم هنوز مادرم حرفام تو گوششه و حواسش هست مهمون میاد خونمون برای کودکانشون چای و بشقاب جدا میاره و بهشون احترام میذاره!! باور کنید اونها هم میفهمن، فقط جسمشون از ما کوچیکتره. 😊

'' لطفا با فرهنگ باشیم'' 

به کودکان همانند بزرگسالان احترام بگذاریم و کاری نکنیم وقتی بزرگ شدند، از ما کینه ای به دل داشته باشند. آن هم فقط به جرم بچگی!!!!! 😏

✨🍫☕🍵🍫☕🍵🍫☕🍵🍫☕🍵🍫☕✨

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

دقیقا 

منم خیلی تو ذوقم می‌خورد بعضیا اینجوری میکردن

تازه 6سالم نبود بزرگتر بودم😑😐

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشمان آمد😊👍

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

الهیییی 

راس میگیا 

خوب شد گفتی ❤😍

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
واسه من ک تو غذام پر مرغ میذاشتن 😕یعنی از فحش بدتر بود برام

بال مرغ یا پر مرغ؟؟خداییش من به بچه هام بیشتر احترام میزارم😅رون مرغ برا اونا سینه مرغ برا خودمون

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔

آفرین خیلی نکته خوبی بود.👌👌👌

بچه ها که میان خونم حتی اگه ذره ای خوراکی گوشه یخچال یا کابینت باشه براشون میارم. غذا هم سعی میکنم اگه بشه چیزی بذارم که دوست دارن. 

اصلا چی بهتر از خوشحال کردن بچه ها 

خیلی کیف داره. 

نور خواهی مستعد نور شو....