2777
2789
عنوان

'' تو جمع به بچه ها هم چایی بدید'' ☕🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 77 پست

چه خوب گفتی استارتر عزیز خانواده پدریم این جورین....اما مادریم نه کاملا متفاوت

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

یه چیز دیگم هست تو مترو و اتوبوس ممکنه مامانا جا رو بدن به کوچولوشون

چون تکون میخوره و به هم فشردن . بچه له میشه یا میفته . هیچ کدوم هم نباشه چون قدش کوتاهه از پایین به بالا نگاه میکنه یکم ترسناکه به نظرم

اگه بچه روی صندلی نشسته بود بلندش نکنین

به مامانش نگین بلندش کن خودت بشین یا بلندش کن ما بشینیم

خیلی بیشعوریه

بچه ها هم یه انسان هستن و فرقی با بزرگسال ها ندارن 

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هميشه سيني رو جلو بچه هاي كوچيكتر حتي ٤ هم ميبرم مامانشون ميگه ضرر داره  ببريم هم اينجوريه ...

حتی اگر بگن ضرر هم داره دیگه اون بچه احساس حقارت از ناحیه ی شما که صاحب خونه هستید نمیکنه! میگه آدم حسابم کردن مامانم نذاشت!!! فوقش اینه تهش. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
حتی اگر بگن ضرر هم داره دیگه اون بچه احساس حقارت از ناحیه ی شما که صاحب خونه هستید نمیکنه! میگه آدم ...

خب در اونصورت اره 

الان ك فكر ميكنم تا الان پذيرايي كردم هميشه حتي از بچه ها

براي بعضي بچه هام ك حرف مامانشون برام مهم نيست خودم براشون خوراكي ميذارم😁😁❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب در اونصورت اره  الان ك فكر ميكنم تا الان پذيرايي كردم هميشه حتي از بچه ها براي بعضي بچه ها ...

خداروشکر عزیزم. در ضمن شما اطلاع دارید کاربر دختر_گرانبها چندسالگی ازدواج کردند؟ من 21الی 22سالمه

میخوام تغییر رو شروع کنم. میخوام بدونم ایشون کی شروع کردن تغییر و زنانگی رو؟ شما که دوستشونی اطلاعی داری؟ خودشون تگ کردم هنوز آنلاین نشدن  

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
خداروشکر عزیزم. در ضمن شما اطلاع دارید کاربر دختر_گرانبها چندسالگی ازدواج کردند؟ من 21الی 22سالمه م ...

راستش يادم نمياد🙁

تاپيكاشو يكي در ميون خوندم برا همين جزئيات رو نميدونم 

ولي بزار منشنش كنم شايد متوجه نشده صداش كردي

@دختر_گرانبها  

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداروشکر عزیزم. در ضمن شما اطلاع دارید کاربر دختر_گرانبها چندسالگی ازدواج کردند؟ من 21الی 22سالمه م ...

سلام عزیزم تاپیک تون را دیدم ولی هنوز نتونستم تایپ کنم 

عزیزم جواب تاپیک تون را در تاپیک خودم خواهم داد مفصل 

من 23 سالگی ازدواج کردم 

تغییراتمم از سن 21 شروع کردم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

راستش يادم نمياد🙁 تاپيكاشو يكي در ميون خوندم برا همين جزئيات رو نميدونم  ولي بزار منشنش كنم ...

ممنونم عزیزم بوس بوس   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ممنونم عزیزم بوس بوس    

قربون تو😍❤️😍

مرسی عزیزم. متشکرم. ان شاء الله همیشه موفق باشید 

همچنين عزيزم❤️

ولی واسه من میزاشتن تعارفم میکردن

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
وای. مضطرب شدم. 22سالم داره پر میشه. خیلی ترس دارم. 

نه عزیزم ، قلق ها را پیدا کنی ، مثل اسب بخار میری جلو