2777
2789
عنوان

امشب میره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست
یه لذتی تو این انتظار ها هست که نگو وقتی برسین بهم حسرتشو میخوری

خداکنه اینطوری باشه بخدا همدیگر دیدنی بال در میاریم دو هفتس اینجاست انگار دو روزه اومده از بس زود میگذره کنار هم بودن

آخی چرا انقدر زیاد ؟؟؟ چقدرررررررررر سخته 🥺

کار بخاطر کار 

اره خیلی کن یه دردی تو تنم دارم که کامل حسش میکنم و یک هفته مریض شدم از فکرو خیال نمیدونم خدا کی میخواد تمومش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درد داره عزیزم خیلی من نابود شدم خیلی نابودم ۶ ماهه دورم نمیدونم چی بگم بهت من شبو روزم بغض بود ...

میفهممت عزیزم ، منم خیلی کم طاقت و احساساتیم،  ما هم معمولا یه ماه یا دو ماه یبار همدیگر میبینیم😔

کار بخاطر کار  اره خیلی کن یه دردی تو تنم دارم که کامل حسش میکنم و یک هفته مریض شدم از فکرو خی ...

الهی ، 🥺 همسر منم بخاطر کارش 

شما بعد عروسی میای شهری که کار میکنه؟ 

من باید برم بعد عروسیم دلم واسه خانوادم تنگ میشه

میفهممت عزیزم ، منم خیلی کم طاقت و احساساتیم،  ما هم معمولا یه ماه یا دو ماه یبار همدیگر میبینی ...

عزیزم خوشبخت بشی قدر همون یکی دو ماه بعد رو بدون بهتر از منه که ۶ ماه ندیدم همو 

تا حالا تو عمرم انقدر صبوری نکردم 

انشاالله تموم میشه این روزا میرید سر خونه زندگیتون✨

عزیزم خوشبخت بشی قدر همون یکی دو ماه بعد رو بدون بهتر از منه که ۶ ماه ندیدم همو  تا حالا تو عم ...

الهی بگردم آره بخدا حق داری ۶ ماه خیلیییییییی زیاده😔 خدا فقط کمکمون کنه وقتایی که میاد میخواد بره بغض خفن میکنه به قدری جاش خالی میشه که نگم🥺

الهی ، 🥺 همسر منم بخاطر کارش  شما بعد عروسی میای شهری که کار میکنه؟  من باید برم بعد عر ...

اخی نگران نباش میگذره عزیزم چهار شنبه ها بیا خونه مادرت تا جمعه بمون 

الهی بگردم آره بخدا حق داری ۶ ماه خیلیییییییی زیاده😔 خدا فقط کمکمون کنه وقتایی که میاد میخواد بره ب ...

خدانکنه عزیزم 

میفهممتت خیلی سخته چاره ای هم نداره وگرنه کمکت میکردم به خودت دلگرمی بعد تو دلت به خودت بگو عین چشم بهم زدن این دوماه تموم میشه دوباره میاد پیشم 

خدانکنه عزیزم  میفهممتت خیلی سخته چاره ای هم نداره وگرنه کمکت میکردم به خودت دلگرمی بعد تو دلت ...

ممنونم گلم بله واقعا چاره ای نیست توکل به خدا باید کرد خیلی برام دعا کن