2777
2789

چکارکنم؟ازبین روش ها سابسیژن رو فیلمشو دیدم وحشت کردم و منصرف شدم تو فکر مزونیدلینگ هستم ک هرکی یچی میگه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام.البته جوش ولک وفرورفتگی ...هووف خیلی داغونه صورتم همش‌پرلکه های سیاه اصلاهم نمیتونم د ...

جوش ک میزنی روش پماد رژودرم ک مخصوص جای زخم و بخیه هستش بزن خیلی زود خشک میشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

من شنیدم فقط برای جای جوش گود شده سابسیژن تاثیر داره و بعدش لیزر ،بعضی دکتر ها دو سه روش رو باهم انجام میدن مثلا چند حلسه سابسیژن بعد میکرونیدل و لیزر 

برو دکتر هرچی گفت انجام بده ،ممکنه به نظر خیلی وحشتناک بیاد اما تاثیری که داره مهمه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
منم مثل توام.البته جوش ولک وفرورفتگی ...هووف خیلی داغونه صورتم همش‌پرلکه های سیاه اصلاهم نمیتونم د ...

شما ک هنوز جوش های بزرگ میزنی باید اول جوشاتون خوب بشه بعد برا جاشون اقدام کنی وگرنه فایده نداره نزار بیشتر ازین جوش بزنی ژل شستشوی مخصوص نوع پوستت استفاده کن مرطوب کننده و ضدافتاب هم همینطور ندار بیشتر ازین حوش بزنی نمیدونی چقد غصه مبخورم جاشون چال شده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
رفتم داروخونه.گفت دیگه رژودرموتولیدنمیکنم.گیلانم‌گیلان‌پرسیدم.تهرانم پرسیدم همینوگفتن

نت سرچ کن شاید فروشگاهای اینترنتی داشته باشن عزیزم اگه نبود هیدرودرم بگیر

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
منم یکم خفیف رو گونه هام دارم باضافه منافذ باز دکتر برام فرکشنال تجویز کرده  بعضیا میگن خوبه ب ...

فرکشنال لیزره درسته؟یعنی فقط لیزر انجام میده اره اونم خوندم میگن یکی گفته خوبه یکی نه😔

رفتم داروخونه.گفت دیگه رژودرموتولیدنمیکنم.گیلانم‌گیلان‌پرسیدم.تهرانم پرسیدم همینوگفتن

من برای جاشون رژودرم گرفتم نمیدونم یک یا دوماه زدم تاثیری نداشت بعدم باردارشدم و نزدم،اما برادر همسرم میدیدم جوش ک میزد میزد روشون ک جاش نمومه اما مم اون موقع ک جوش خای وحشتناک میزدم نمیدونستم چکارکنم میدونستم چال میکنن این جوشا اما نمیدونستم چطور جلوش رو بگیرم حالام جاش مونده و شده معضل ک نمیدونم چکنم

من شنیدم فقط برای جای جوش گود شده سابسیژن تاثیر داره و بعدش لیزر ،بعضی دکتر ها دو سه روش رو باهم انج ...

رفتم دکتر گفت ی جلسه سابسیژن بعدش چندجلسه لیزر اما خوندم گفته بودن جای اون سوزنه ک زیر پوست میکنن مونده و بدشده و هیچ تاثیری ام مداشته خلاصه اینکه دزگیرم

مگه سابسیژن چه ایرادی داره ؟ انجام نمیدی ؟

چون خوندم نظرات رو ک بعدش ک اون تورم خوب میشه چاله ها دوباره نمایان میشن و هیچ فایده ای نداشته براشون و واقعا ک فیلمش رو دیدم وحشت مردم از بغل گوش یه میله میکنن زیر پوست و میچرخونن وای حالم بدشد دلم نمخواد انجام بدم بعد یکی گفته بود حین اتجام کار خون میپاشید بی حسی میزنن اما دوست ندارم یه میله کنن زیر پوستم