2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک مای بی بی منظورته؟ من بچم فروردین بدنیا میاد نمیدونم چه مارکی بگیرم براش

عزیزم شوهر من پریما آلمانی قبلا میگرفت عالی بود اما دیگه الان از اونا پیدا نمیشه پریما ترکیه میگیره اگه هم اینا گیر نیاد مولفیکس ترکیه میگیریم اینا خوبن البته میگن هاگیز هم خوبه اما من تا حالا پیدا نکردم

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
😄😄میگما شاید پشتشو کوتاه میزارم ها؟؟،

پشتویکم بالاترازخط با  سن بزاراضافی هامای بیبی روهم کامل بازکن کنارپاهاشومنظورم اینارومن تنظیم نمیکردم نم پس میدادچسب هارونه زیادمحکم نه زیادشل چن بارببندی قلقش دستت میاد

مشکل از اینا نیس چون بقیه میبندنش نم نمیده من درست نمیبندم،😃😃😃

عزیزم بچه ات چند روزه بدنیا آمده؟ سایز و مارک پوشک چیه؟

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
من تو تاپيكم راجبه مرسي پرسيدم اكثرا كه تعريف كردن🤦🏻‍♀️

وای وای وای نه افتضاح بود شایدم چون من پریما استفاده میکنم نسبت به اون در نظرم خراب اومد