2777
2789
عنوان

فیلم عکس یلدا میخوام بزارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 161 پست
https://uupload.ir/view/marh_vid-20201220-wa0017.mp4/

عزیزم عالیه انشالله تنتون سالم دلتون خوش باشه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
منم اومدم بزارم گفتم شاید باردار باشه هوس کنه شاید یکی در حد توانش نباشه چیزی بخره دلش بشکنع نزاشتم ...

بابا_دمت_گرم#  

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحق که ادم باشخصیت و کمالاتی هستی عزیزم

ممنونم عزیزم اخه واقعا بهش فکر کنی خیلی بده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

برای عکس گذاشتن چه طوری لینک میزارید 😐😬

من رمز کاربریمو یادم نیس رفتم ثبت نام کنم برا همون که عکس بزارم با کگلینک نشد 

شما چه طوری میزارین عکساتونو؟ میشه با جزئیات بگین 😂🤕

عزیزم عالی بود  ان شاالله که از کرونا بدور باشید

قربونت😍💚همچنین شما گلممم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
برای عکس گذاشتن چه طوری لینک میزارید 😐😬 من رمز کاربریمو یادم نیس رفتم ثبت نام کنم برا همون که عکس ...

بزن آپلود عکس میاد

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
به به چ عالی و هنرمند😍😍😍😍

فدات

عزیزم عالیه انشالله تنتون سالم دلتون خوش باشه 

عزیزمییی😍💚