2777
2789

من با یکی دوستم 

مامانم خبر نداره عذاب وجدان دارم ؛ انگار یه جوریم ☹☹

امشب بعد یه مدت طولانی خوش اخلاق شده ، قضیه رو بهش بگم ؟؟؟

نگو اعتمادش نسبت بهت کم میشه ها 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوگلم اگه نگی وبعدهابفهمه دلخورمیشه وکم اعتمادمیشه نسبت بهت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ولی نوع گفتنت خیلی مهمه مثلا من قبلش گفتم صمیمی ترین دوستمی چون میدونم درکم میکنی و متوجه میشی باهات راحتم و حرفامو بهت میگم اصن اگه آدم با مادرش دوست نباشه اگه حرفاشو به مادرش نتونه راحت بگه پس برم به کی بگم؟😁بعد مامانمم هی تایید میکردم اینجوری کم کم حرفو پیش بردم😉

کلا آدم اروم و منطقی نیست 😁 اما تو این موضوعات فکر کنم منطقی برخورد کنه که مثلا خودشو صمیمی نشون بد ...

من خودم به هیچ عنوان نمیتونم پنهانکاری کنم تو این زمینه ها خیلی راحت حرفمو میزنم ....شمام اگه میدونی دور از جونت از هستی ساقط نمیشی بگو خودتو راحت کن