2777
2789

اینجا برای ما جای سرگرمی ک خاله زنک بازی و غیبت از خاندان شوهره

پرسنل سایت  بیکار نیستن ک الکی وقت بذارن اینجا تا ما از جاری هامون بد بگیم و هر کی حرف بد زد بترکونن...

هر کسی ی منبع درامدی داره ی شغلی داره ...اینم ی شغله ممکنه شما با این کارتون باعث بشید بازدید سایت بیاد پایین و ی عده بیکار بشن.

خجالت بکشید قرار نی همه چی اونی شه ک شما میخواید

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان چیه 

هیچی ی عده آدم خودخواه چون تبلیغ داخل سایته یا چمیدونم شرایط سایت ب سلیقشون نی داعن تو هر تاپیکی میگن تاپیک نزنید و....ک چی ک سایت ب حرف ما گوش کنه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
تعلیق شدن خداروشگر  ..نی نی یار شب لیست سیاهشونو منتشر کرد😁😁😁😁

کیا تعلیق شدن؟

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

درسته ملکه جونم. آفرین به درک تو. منم اشتباه کردم دوتا زدم 😭ببخشید

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
تعلیق شدن خداروشگر  ..نی نی یار شب لیست سیاهشونو منتشر کرد😁😁😁😁

ن بابا هستن تو هر تاپیکی ی ریز دارن رو مخ ادم اسکی میرن

هیچی ی عده آدم خودخواه چون تبلیغ داخل سایته یا چمیدونم شرایط سایت ب سلیقشون نی داعن تو هر تاپیکی میگ ...

مگه تبلیغات چیکار داره به ما، تبلیغ نذارن مریض نیستن مفتی به ما خدمت برسونن که