2777
2789
عنوان

بابام بخاطر وام ۲۰۰ میلیونی گریه کرد امشب😔🥺😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 40 پست
توجلفا همه بانکها رو گشتن گلم نمیدن که نمیدن. وام آزاد هم آگهی دادیم هیچکس جواب نداد😔

بانک رسالت میگه یه چن وخ پول بذارید بانک بعد ۲برابرشو وام میدن

اونو میگما

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همزاد قشنگم بانک رسالت یه شرایط خوب داره برا وام پرسیدی ازونجا؟

سلام عزیزم.یه مرد بیشعور برات تایپیک زده بود

وبهتون توهین کرده بود براش گزارش زدم

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
سلام عزیزم.یه مرد بیشعور برات تایپیک زده بود وبهتون توهین کرده بود براش گزارش زدم

سلام گلم

تاپیک اخرمو بخون 

براش گزارش زدم

دیروز فحاشی کرد نی نی یار لعوش کرد حالا ول نمیکنه

ممنونم ازت❤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام گلم تاپیک اخرمو بخون  براش گزارش زدم دیروز فحاشی کرد نی نی یار لعوش کرد حالا ول نمیکنه ...

دوباره الان زده بود عزیزم.خیلی ناراحت شدم

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
سلام عزیزم.یه مرد بیشعور برات تایپیک زده بود وبهتون توهین کرده بود براش گزارش زدم

الان نگاه کردم باز لغو شد خدا رو شکر

دوباره الان زده بود عزیزم.خیلی ناراحت شدم

فداتشم

چی بگم همون تاپیکمم که اسکرینشو گداشتم دلم لرزید کل چرت و پرتاشو بخونم😫

اون کاربریش عدد بود اسمش

ینی باز زده یا همون بوده؟

چه تاپیکی؟؟؟😮

مرتیکه بی شعور حرف مفت زد دیروز لعو شد حالا منو ناله نفرین کرده 

خب باید صدتومن بذارن که ندارن

ینی کلا هیچی ندارن؟تاحالا مستاجر بودن؟

ماشین ندارع بابات؟