2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عع نیکی جونم برگشتی😍😍

اره برگشتم ولی یه مدت کمتر میام گزارشم زدن که ترکید 

هلیا ۶ تا از تاپیکامو ترکوندن ک خودم بترکم

دشمن دارم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره برگشتم ولی یه مدت کمتر میام گزارشم زدن که ترکید  هلیا ۶ تا از تاپیکامو ترکوندن ک خودم بترک ...

تف تو روحشون عوضیا.ایشالا بترکن.بایکاربری دیگه بیا یمدت.چخبر از.جم

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
تف تو روحشون عوضیا.ایشالا بترکن.بایکاربری دیگه بیا یمدت.چخبر از.جم

ولشون کن دیگه مهم نیست 

امشب جم رو ول کن حالش خوب نیست دلش گرفته بزارید تو حال خودش باشه 😔😔😔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دلم کلی فامیل و دوست و آشنا میخواد خوب هم نبودن مهم نیست معمولی باشن کافیه.نه خانواده خودم کسی رو بر ...

تنها نیستی عزیزم شرایطط مثل منه همش تنهایی چه کار کنیم چاره چیه باید تو جمع خودمون خوش باشیم دیگه

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        
جمع خودمون هم نداریم

منظورم خانواده بچه ها و شوهرت همین منم اینجوریم دقیقا خانواده شوهرم مردم گریزن از جمله شوهر خودم

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792