2777
2789

یعنی اینجورپسراهستن؟؟؟زودم پستش وپاک کردیکی هم می گفت پاش بیفته میرم خونه مادرشوهرعربده کشی چرامن فکرمی کردم زنهای ایرانی باحیاترازاین حرفان؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اون مادرشوهر  مادر نیست خدا قهرش میگیره واقعا شرم بر اون عروس  خیلی کارش. زشت بوده یه روزی جای مادر شوهرش رو میگیره

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
متاسفانه ازمردایی که مادرشونوبفروشن خوشم نمیادحتی شوهرم باشه

وقتی از بچگی ولت کنه و بزرگت نکنه و هر بلایی سرت بیاره بزرگم بشی هر جوری که باشه از پشت خنجرت بزنه اون زن مادر نیست عزیزم هر مادری مادر نیس ،عاشقه شوهرمم خیلی مرده

اخه میگه شوهرم تااخرباهام بودفکرشوکن توپیری بچه مون ببره ماروباشلاق بزنن مگه میشه!!!

شما مادر بد ندیدی لابد یه بلایی سرشون اورده که حکم شلاق دادن دیگه،الکی که حکم شلاق نمیدن چرا انقدر یک طرفه به قاضی می رید ،لابد اون مردایی خوبن که بزارن هر بلایی که خانوادشون میخواد سر زنشون بیارن اونم هیچی نگه،تو قرانم گفته تا زمانی از پدرو مادر پیروی کنید که کار غیر اسلامی ازتون نخوان