2777
2789
عنوان

گف فاحشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 81 پست

خیلی کار بدی کردی که بهش وابسته شدی 

ولی بگذریم رفت که رفت 

تو تلاش کن و بهترین شو تا یه روزی وقتی اون نامرد به عقب نگاه میکنه یادش بیاد چقدر اسکول بوده 

یلدا خوش باشی عزیزم 

من یه فیمینیست هستم کسی که بر این باوره که زن و مرد از یه حقوق برابرند.😎 عاشق ریچل هالیس❤ خیلی کتاب میخونن یه کتاب خون حرفیه ام 🤓🤓                                                     دختر جان 👸 مراقب خودت باش 💫💫🤘🏻🤟🏻🤞🏻❤                   دختر ها 👸 بعد از گریه 😭😭 تصمیمات مهمی میگیرند 💫💯💥💯🔥 اونا رو هیچ وقت دست کم نگیرید 💫🔥🤍💪🏼          

عزیزم خلایق هر چی لایق... بعضیا لایق عشق و محبت نیستند... حیف عمر و وقت و احساساتتونِ ک براشون خرج شه... گذر زمان حلال مشکلاتِ.. خواهشا برای خودتون ارزش قائل شید و برای همیشه فراموشش کنید... 

پروفایلتون هم غمگین و.. اصلا نذارید.. فاز غمگین حتی اگه داغون و غمگین هستید نذارید.. 

نذارید یه پسر آسمون جُل شمارو اینقدر ک خار و خفیف کرده  با احساسات شما به روشهای مختلف بازی کنه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنماییت اشتباه بودبرادر...اون پسره سواستفادهاشوکرده ورفته بازاین دختربره بایکی دیگه که اونم تکرارم ...

منظورم این بود این بار حواس جمع بره.. نره رابطه کنه با پسره قبل عقد که اونم ازش سیر شه ولش کنه 

کاری ندارم کجایی چه میکنی »«»«»:»:»بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود