2777
2789

عروسمون هیچ کدوم ازمناسبتهاپیش مادرم نمیادبچش مارونمی شناسه چندباریه بحث بیخودافتادمثل مردای عربده کش خونه بابام اتیش انداخت اینهمه تفاوت هضم نمی کنم قشنگ میتازه ودنیابه کامشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالش بشید 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

به نظرم اینکه برادرتون پولشو کجا خرج میکنه و برای کی چیکار میکنه به خودش مربوطه

(برادر خودمم همینه)

اینکه تو دعوا عروستون عربده کشی کرده هم چون نمیدونم چی شده نظر نمیدم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بیخیالش بشید 

من الان مریضم خواهرمم ازصب اونجابودمادرم خیلی شدیدمریض بودالان گوشه خونه تنهاس به پسرش خونه داده زمین داده بخداعروسمون خونه ارث پدربزرگش می شستن چندوقت یکی باباشو عموهاش همدیگه رومیزدن الان توخونه ۲۵۰متری داره کیف می کنه نیم ساعت به مادرم سربزنه بی انصاف

به نظرم اینکه برادرتون پولشو کجا خرج میکنه و برای کی چیکار میکنه به خودش مربوطه (برادر خودمم همینه) ...

هرچی بشه توخودت این کاروبه عنوان یک زن ایرانی می کنی خونه پدرشوهرت؟؟

[QUOTE=169315570]سرمون به زندگی خودمون باشه بهتره [/QUOبحث من پول نیس بحثم معرفته ومحبته اون مادری که مریضه ویکجانشسته کل عشق وجوونیشوبپای بچش ریخته یک سرزدن این حرفارونداره

من الان مریضم خواهرمم ازصب اونجابودمادرم خیلی شدیدمریض بودالان گوشه خونه تنهاس به پسرش خونه داده زمی ...

بعضیا بیشعور وقدر ندون هستن اهمیت بدین خودتونو مریض میکنین رفتارای اون که تغییر نمیکنه . 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم