2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دورم مثلا بهارستانم تا اسلامشهر باید برم سرویس میدن؟؟؟

بی خیال چرا می خوای اینقدر به خودت عذاب یدی که چی بشه مثلا؟

اگه درس خون باشی هر مدرسه ای بری موفقی اگرم نباشی که با مدرسه شاهد رفتن موفق نمیشی

☁️🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
بدیش فقط حجابه؟؟

آره بدیش فقط سختگیریای حجاب بود

مثلا ناظم مدرسه صبحا وایمیستاد دم سرویس چادرارو کنترل میکرد😑

ولی معلما عالی در حد تیزهوشان باهات کار میکنن شایدهم بالاتر از تیز هوشان

بی انصافی نباشه خیلی مدرسه خوبی بود ولی خب گفتم دیگه سخت گیری زیاد داره 

ببین اینطوری بگم یکی از هم کلاسیای ما صورتش سفید سفید بود بیچاره رو سه بار فرستادن صورتشو با صابون شست😑

بدیش چیه؟؟

اینکه خیلی تبعیض میزاشتن معلما نه منظورم مدیر و معاون و ایناس کلا دانش آموزای شاهد خیلی سر به راه نیستن بعضیاشون در اون حدن که با ده نفر همزمان باشن البته نه همشون آدم خوبم بینشون پیدا میشه یه بار یکی از بچه ها که پدرش آزادس با یه پسره قرار گذاشته بود از مدرسه راحت رفت بیرون رفت سر قرار دوباره برگشت مد :/ دوربینای مدرسه گرفتنش رفت تعهد در صورتی که سومین تعهدش بود و باید اخراج میشد اما چون پدرش آزادس اخراج نکردن که هیچ حتی به والدینشم نگفتن که چکار کرده حالا من دهم که بودم یه بار گوشی بردم رفتم دفتر تحویل بدم که زنگ آخر بگیرم ولی اصلا منو آدم حساب نکردن منم دیدم اینجوریه ندادم زنگ آخر نمیدونم کی لو داد که اومدن گوشیم رو گرفتن و آخر امتحان ترم دو بهم دادن تازه جاروجنجال راه انداختن مامانم رو کشوندن مدرسه تعهد گرفتن گوشیم چهارماه تو گاوصندوق مدرسه بود 

خیییلی خیییییلی تبعیض میزاشتن بیش از حدش برای همین از شاهد بدم میاد البته مدرسه ما اینجوری بود شاید جایی که تو میری خوب باشه

عزیزم حرفت درسته ولی معلمم تاثیر خودشو داره دیگه 

من همه حورشو تجربه کردم چون خانواده بسیااااااار حساسی داشتم و متاسفانه بچه ی اول بودم که دیگه بدتر از مدرسه شاهد گرفته تا نمونه مردمی و غیرانتفاعی و دولتی و آموزشگاه خصوصی همه رو تست کردم هر سال یه جور باور کن هیچ فرقی به حالم نکرد همه ی مدرسه ها معلم بد دارن معلم خوبم دارن ولی از روی تجربه میگم خودتو اسیر راه نکن که هرچی هم مدرسه فایده داشته باشه خستگیه راه ازت می گیره من یکسال راه دور رفتم مدرسه ۵ صبح بیدار میشدم همش تو کلاس چرت می زدم از اونورم ۳ تعطیل میشدم ۵ بعداز ظهر می رسیدم که دیگه از خستگی و کسلی حال هیچ کاری نداشتم

☁️🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
آره بدیش فقط سختگیریای حجاب بود مثلا ناظم مدرسه صبحا وایمیستاد دم سرویس چادرارو کنترل میکرد😑 ولی ...

اوووو نه بابا بچه های مد ما همه قرتی موها بیرون آرایش کرده😂😂شاید دو سه نفر تو کل مدرسه چادر داشته باشه