الان دور همی های جشن کریسمس تو اروپا قدغن هست و از امروز فکر کنم انگلیس پنج هفته قرنطینش شروع شده،حتی دور همی ها رو جریمه های سنگین میکنن همه جای دنیا، به نظرم همسایه ها باید زنگ بزنن گزارش کنن هم دولت جریمه کنه و جمعشون کنه و هم ادب بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم حرصم میگیره بعضیاا دور همی شون به راه ولی امثال ما باید تو خونه بشینیم..تر و خشک دارن باهم میس ...
تا بوده همین بوده عزیزدلم
اگر میخواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو میمیرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمیشود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................ زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
اینهمه تهرونیا ریختن شهرمون کل شمال و به قرمز رسوندن ما نمیایم نفرین کنیم اونوق شما :|
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
گلم اینستا دیدم شمالیها کمم تهرانیا رو از فحش بی نصیب نزاشتن😂والبته حق دارن یه عده میرن خوشگذرونی ا ...
اره دیدم ی تهرونی بی فرهنگ به شمالیا فحش داد
:)و چطور ب سزاشون رسوندیم
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
از چی خجالت بکشم..مریضیه رو درواسی که نداریم..خب یک شب نرن چی میشه مگه اسمون به زمین مییاد
سلام خوبی یهویی تو گوگل تاپیک پارسالتو خوندم تازه یه هفتع از عقدت گذشته بود یه چند تا سوال برام مهمه بدونم اگه دوست داری جوابمو بده هنوز باران و مثل روزای اول دوست داری؟ اگه بچه دار شدی نمیترسی فرق بزاری ؟ پای همسر اولش تو زندگیتون نیست مثلا بگه خوب بود مهربون بود نمیتونم فراموشش کنم که حسودی کنی اصلا یاد میکنه همسرشو؟ بچه خانواده مادریشو میبینه نمیترسی حرفی یادش بدن باتو سرد شه؟