2777
2789
عنوان

یه لحضه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 46 پست
خب پس چیکار کنم ؟

هیچی بشین تماشا کن هیچ کاری ازدستت برنمیاد 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اینجوریم‌نمیشه ک

میخایی مثلا چیکارکنی بگو حتما میخایی زنگ بزنی تک تک خونه هارو بگی ازمن خوب بگین 😐

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ن اما میخام یجوری بشه اونجا نره

نمیشه کلا میرن عشقت حتما میره توهم بگی نرو اون میگه نمیرم ولی مطمعن باش میره 

بابای من یکم وضعش خوبه.ینی بیشتر از دوست دشمن داریم جوری ک از حسادت تو نمایشگاهمون ماشین یه غریبه رو ...

واقعا روستاییا چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارن و مدام زیرآب طرفو میزنن ولی شاید بخاطر پول بابات خواستگارت با حرف کسی نطرش عوض نشه! اگه از عشقش مطمینی نترس

زیاد اصرار کنی بدتر شک میکنه فک میکنه چه خبره لابد، ریلکس رفتار کن و حساسیت به خرج نده

اتفافا وقتی اینجوری میگه میگم اونجا نرو برو کل کره زمینو برگردو تحقیق کن

واقعا روستاییا چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارن و مدام زیرآب طرفو میزنن ولی شاید بخاطر پول بابات خواستگ ...

دقیقا.دوسداشتنش رو میدونم.اما خیلی شکاکه.میگه هر چی‌هس بهم بگو منم ک چیزی ندارم اخه چی بگم بهش.فقط از بذی گفتن اونا درموردمون میترسم همین

دقیقا.دوسداشتنش رو میدونم.اما خیلی شکاکه.میگه هر چی‌هس بهم بگو منم ک چیزی ندارم اخه چی بگم بهش.فقط ا ...

شکاک بودن غیر قابل تحمله ها، بددل بازی در نیاره بعد ازدواج همش انتظار داشته باشه بشینی تو خونه و زندونی آقا باشی! بیشتر فکر و تحقیق و صخبت کن باهاش

شکاک بودن غیر قابل تحمله ها، بددل بازی در نیاره بعد ازدواج همش انتظار داشته باشه بشینی تو خونه و زند ...

حضوری باید صحبت کنم وقتی پشت تلفن بگم دعوا میشه یا میگه تو حتما چیزی داری ک نمیخای بدونم

حضوری باید صحبت کنم وقتی پشت تلفن بگم دعوا میشه یا میگه تو حتما چیزی داری ک نمیخای بدونم

من بودم باهاش ازدواج نمیکردم از الان بنا رو رو بی اعتمادی و دعوا گذاشته بعد عقد ملی و راههای نرفته اش سرت نیاره